x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu

23 Noi 2016   •   13:17
Horoscopul dragostei în 2017 pentru Leu
Sursa foto: pixabay.com

Nu contează ce dezvăluie luna ianuarie pentru tine atunci când vine vorba de relaţiile cu ceilalţi, pentru că un nou început nu este departe. În data de 28 ianuarie, Luna Nouă intră în a şaptea casă, dând frâu liber oricărui început: fie că începi o relaţie, sau intri într-o etapă nouă în relaţia actuală, aceasta este perioada perfectă din timpul anului când ar trebui să te uiţi atent la relaţiile pe termen lung – prieteni, iubiţi, sau parteneri de afaceri. Acum este momentul perfect pentru a întâlni acea persoană după care tânjeşti de atâta timp, pentru a o cunoaşte foarte bine şi pentru a te pune în mişcare pentru a obţine ce îţi doreşti.

Potrivit astrelor, dragostea va fi un joc serios pentru tine în acest an, mai ales dacă eşti singur. La început va fi frustrant, pentru că eforturile tale nu par să câştige inima nimănui, nici măcar atenţia. Rezistă, fii răbdător, pentru că roata se învârte şi va veni şi rândul tău.

Leii care sunt deja implicaţi într-o relaţie se vor gândi cum să facă acele relații mai puternice - un angajament mai profund și mai solid ar putea fi luat în calcul. Împreună cu dragostea vine şi o anumită responsabilitate, un concept cu care Leii sunt foarte familiari, iar asta nu îi sperie deloc. Deşi sunt foarte reci pe exterior, surprizele din acest an îi va impresiona până la lacrimi. Vor da jos scutul cu care se protejează şi îşi vor arăta sentimentele faţă de cele mai apropiate persoane.

Prezenţa lui Saturn în cea de-a cincea casă, care este de asemenea casa pasiunii, a distracţiei, a plăcerii, a proiectelor creative şi a oricărui lucru ce te pune în mişcare, va face să intensifice totul. Te întrebi dacă ar trebui să iei în serios urmărirea pasiunilor? Absolut! Mai ales atunci când este vorba de a transforma pasiunea în profesie. Pasiunea este îmbătătoare și, mai presus de toate, ingredientul contagios care te face să radiezi şi să îi atragi pe ceilalţi în jurul tău ca un magnet. Dacă eşti deja implicat în ceva care îţi face inima să bată mai tare, nu renunţa. Urmează-ţi inima şi nu lăsa pe nimeni să taie aripile.

Familia va ocupa un loc prioritar în mintea ta în acest an. Vei avea multe de învăţat de la anumiţi membrii ai familiei şi vei avea parte de nişte oportunităţi cu care nu te vei mai întâlni curând. Nu lăsa încăpățânarea să stea în calea învățării lucrurilor care pot schimba modul în care percepi lumea din jurul tău. Dacă nu ţi-ai contactat sora sau fratele de o lungă perioadă de timp, vei găsi o cale să o faci în acest an, iar cel mai bun timp pentru a avea o reuniune de familie este după 10 octombrie, atunci când Jupiter, planeta de expansiune, se mută în sectorul familial. Acest lucru ar putea însemna o naștere sau o creştere în numărul de membri.

Citeşte şi:

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Rac

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Gemeni

 

Horoscopul dragostei în 2017 pentru Taur

 

×