x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscopul zilei. O zi importanta pentru Berbeci

Horoscopul zilei. O zi importanta pentru Berbeci

23 Feb 2018   •   08:09
Horoscopul zilei. O zi importanta pentru Berbeci

Este momentul ca Peştii să acorde mai multă atenţie familiei pe care au cam ignorat-o în ultima peroadă din cauza serviciului. Nu strică să plece undeva pentru câteva zile să se bucure doar de compania lor.

 

Pentru Berbeci va fi o zi în care vor face un pas important în carieră. Şi acasă vor avea parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei îi va impresiona.

Norocul vă surâde astăzi dragi Tauri şi o să aveţi parte de o mare reuşită. Realitatea o să depăşească mult aşteptările voastre, asa că bucurati-va din plin de ce urmeaza să se intample.

Gemenii au o stare excelenta astazi. Se simt foarte bine, au chef de glume si vor lua totul in joaca.

Racii sunt plini de energie si se gandesc cu entuziasm la weekendul ce se apropie. O veste buna ii va face să se gandeasca cu mai multă incredere la viitor.

Astazi Leii nu au stare. Au chef sa iesă in oras, sa urce pe munte sau sa alerge in parc. Indiferent ce vor alege, distractia este garantata.

Dragi Fecioare sunteţi hotarâte sa faceti o schimbare si cel mai probabil va indreptati atentia catre un alt loc de munca. O astfel de modificare este intotdeauna un pas in fata.

Optimismul îi defineste astazi pe nativii zodiei Balanta. Privesc cu drag la zilele care urmeaza si se bucura de tot ce se intampla in viata lor in aceste momente.

Scorpionii au descoperit echilibrul ideal si se simti atat de bine incat nu ii mai ingrijoreaza nimic. Vor fi relaxati toata ziua.

Ultima zi lucratoare a saptamanii vine cu o veste buna pe plan personal pentru Sagetatori. Vor afla că in weekend merg intr-un loc special pentru ei.

Capricornii traverseaza o perioada benefica din punct de vedere financiar si se vor rasfata cum nu au mai facut-o de multa vreme.

Iar Varsatorii se inteleg foarte bine cu cei din jur si pun la cale o mica escapada. In weekend se anunta o plimbare, cel mai probabil la munte.

OBSERVATOR

×