x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Previziuni astrologice. Efectele zodiei Balanță asupra celorlalte semne

Previziuni astrologice. Efectele zodiei Balanță asupra celorlalte semne

de Moira Dună    |    23 Sep 2020   •   13:32
Previziuni astrologice. Efectele zodiei Balanță asupra celorlalte semne
Sursa foto: Pixabay.com

În această perioadă ne bucurăm de belșugul roadelor toamnei, anotimp care marchează și sfârșitul zilelor călduroase de vară. Simțim astfel că avem parte de noi începuturi și visăm la viitor. Balanța ne ajută în această tranziție, influențându-ne deciziile și împingându-ne să progresăm, scrie yourtango.com.

Este o perioadă excepțională în istoria omenirii, așa încât vom avea nevoie de echilibru și stabilitate, iar Balanța va veni să ne împingă înainte.

Iată cum va influența Balanța celelalte semne zodiacale

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

În timpul acestui tranzit, te vei simți mai în largul tău decât te-ai așteptat. Există șanse foarte mari să avansezi în carieră, iar viața de acasă va înflori. Este posibil să nu te simți prea încrezător pentru că în această vară ai fost foarte supărat, dar influența Balanței te va ajuta să faci față gândurilor negative. Una peste alta, acesta va fi un moment bun din punct de vedere financiar și te poți aștepta la vești bune legate de bani, dragoste și familie. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Oportunitățile vor apărea din senin și va trebui să iei decizii dure. Influența Balanței este întotdeauna legată de echilibru, dar asta înseamnă și că dezechilibrul face parte din ecuație. Ai grijă ce alegeri faci și gândește-te de două ori înainte de a accepta.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Deși Balanța este un semn pașnic, va stimula în tine o anumită furie legată de nevoia de dreptate. Lecția ta va fi despre dreptate versus răzbunare. Trebuie să știi însă că răzbunarea îți va afecta karma, și asta înseamnă că vei plăti, la un moment dat. Trebuie să cauți dreptatea, așadar. Ține capul sus și încearcă să nu te lași pradă stărilor de negativitate, întrucât vor sfârși prin a-ți face rău.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ai lăsat în urmă ceva care nu a funcționat pentru tine. Este un lucru grozav; ai luat inițiativa și ai făcut efortul de a îndrepta răul și de a-ți face viața mai bună. Influența Balanței îți spune să nu privești înapoi. Ai plătit deja prețul și este timpul să faci față viitorului și să-l planifici. Încetează să mai trăiești în trecut. Mergi înainte. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Balanța îți va aduce o nouă dragoste, deși este posibil să nu fie vorba neapărat despre un om. Ar putea fi un animal ori o nouă pasiune artistică. Strălucești la sfârșitul acestei veri, iar toamna veți culege roadele muncii din ultimele luni. Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, așteaptă-te să fii plătit și să primești laude. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Tocmai ai ieșit din perioada propriului tău semn și ești pregătit să mergi mai departe. În această perioadă te vei simți optimist. Deși nu ești o persoană răbdătoare ori iertătoare, Balanța îți va îmblânzi furia ș anxietatea și îți va da speranță. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Ți-a plăcut întotdeauna ziua ta de naștere și te vei simți bine în perioada când Soarele se află în semnul tău. Cu toate astea, nu este momentul să petreci ca un rockstar sau să fii neglijent. Este indicat să fii discret. Ți-ai promis de ceva timp să faci ceva nebunesc. Este posibil însă să nu fie momentul potrivit, așa că te rog să fii atent ce alegeri faci. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu ai răbdare și vrei răspunsuri pe loc. Balanța îți spune însă că nu totul se întâmplă fix atunci când vrei. Cu toate astea, este un sezon bun pentru tine și există șanse foarte mari ca proiectul la care lucrezi să îți deschidă drumul spre succes. Este un moment bun pentru schimbarea locului de muncă dar și pentru a începe să faci lucruri creative. Orice ar fi, poți face față, și asta este o binecuvântare. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi una dintre acele luni în care pur și simplu nu te interesează realitatea. Balanta îți amintește că trebuie să fii însă atent. Nu poți doar să lași lucrurile să treacă. Plătiește-ți facturile la timp, vorbește cu ceilalți, cere ajutor, dacă ai nevoie. Balanța te avertizează să nu-ți lași casa în dezordinesă te îngrijești. Ține pasul cu mersul lucrurilor, nu este momentul să devii autosuficient. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

De obicei îți este ușor să avansezi în afaceri și carieră, acum este posibil să întâmpini dificultăți. S-ar putea să-ți fi făcut planuri mari, care însă nu se concretizează în acest moment. Dar Balanța vine și îți spune: „Ține-te bine, lucrurile îmbunătăți curând”. Nu ești obișnuit să scapi situația de sub control, dar îți vei reveni curând. Fă față dezamăgirilor care vin și nu uita că vor trece.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Balanta va repeta pentru tine ceea ce știi deja. Ești blocat în trecut și nu poți ieși din el. Acest trecut este legat de vechea ta poveste de dragoste și începe să fie vizibilă și pentru toți cei din jur. Balanța este acolo pentru a-ți spune că trebuie să acorzi atenție momentului prezent, pentru că este tot ce ai. Trecutul s-a dus și nimic nu-l va aduce înapoi. 

Pești (19 februarie - 10 martie)

Dacă cineva se va distra de influența cosmică a Balanței, acela ești tu. Te vei simți grozav, plin de energie tinerească și idei mari pentru viitor. Ești persoana care păstrează speranța pe linia de plutire, iar cei care te iubesc au încredere în viziunea ta. Această perioadă va fi plină de idei, pe care le vei pune în aplicare în următoarele luni. Vei fi creativ și entuziast.

 

×
Subiecte în articol: horoscop zodii balanta