x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP SCORPION 2016

HOROSCOP SCORPION 2016

28 Dec 2015   •   21:09
HOROSCOP SCORPION 2016
Sănătate
Uranus, aflat în continuare în sectorul sănătății, vă va da o stare de neliniște, dar totodată vă va oferi motivația de vă schimbă. Vă veți dori să vă îngrijiți mai mult, să faceți mai mult pentru propria stare de bine. Meditația va fi un aliat de încredere în 2016, iar dacă vreți să vă mențineți în formă, faceți, pe cât posibil, activități de tip cardio în aer liber.


Carieră
Jupiter va fi prezent până în septembrie în Casa proiectelor, trimițându-vă scântei de energie pozitivă pentru a reuși să vă atingeți scopurile. Uranus în sectorul muncii va favoriza o schimbare în plan profesional. Există posibilitatea să vă schimbați locul de muncă sau să vă implicați în diferite proiecte în afara sarcinilor de la birou care vă vor forma și vă vor îmbunătăți CV-ul. Scorpionii care caută un job vor fi ajutați de noi și vechi prieteni.


Dragoste

Neptun în Casa iubirii vă va face mai creativ, ajutându-vă să ieșiți învingător din lupta cu rutina. Este o perioadă extrem de favorabilă pentru a lega prietenii și relații și poate pentru a retrăi luna de miere.

Persoanele singure vor avea parte de o experiență spirituală cu totul și cu totul specială, având șansa de a-și cunoaște sufletul pereche. Pluto, activând în Casa a III-a, va scoate la lumină anumite secrete din trecut, care vă va schimba relația cu prietenii și rudele.
 

×