x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop HOROSCOP VĂRSĂTOR 2016

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2016

28 Dec 2015   •   21:10
HOROSCOP VĂRSĂTOR 2016
Sănătate
Influența lui Pluto va face să iasă la suprafață aspecte ale personalității pe care vi le-ați reprimat. Soluția ar fi să le acceptați și să le integrați în existența voastră într-un mod pozitiv. Este important să dormiți suficient și să vă luați momente de respiro.


Carieră
Uranus va continua în Casa a III-a, favorizând un schimb în ceea ce privește atitudinea față de viață. Comunicarea cu superiorii și colegii de muncă va juca un rol important în anul 2016 și va genera un schimb de idei cu ajutorul căruia veți descoperi lucruri noi. Călătoriile și contactul cu exteriorul vor avea, de asemenea, rezultate pozitive. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea să primească o ofertă din străinătate.


Dragoste
Staționarea lui Pluto în Casa VIII vă va da curajul să înfruntați toate aspectele vieții pe care ați încercat să le ascundeți chiar și de propria persoană. Singura metodă de a te elibera și a de a deveni mai pozitiv este de a avea o comunicare profundă și sinceră cu persoana iubită. Nativii singuri nu vor duce lipsă de pretendenți și admiratori.
 

×