x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Ştiinţă Contactul cu civilizaţiile extraterestre s-a produs deja

Contactul cu civilizaţiile extraterestre s-a produs deja

29 Apr 2009   •   00:00

Un fost membru al misiunii Apollo 14 a declarat recent că guvernul Statelor Unite ştie de existenţa extratereştrilor, dar învăluie dosarul într-un mister total. Astronautul Edgar Mitchell, care a efectuat, în 1971 o misiune pe Lună, a participat săptămâna trecută la a cincea ediţie a Conferinţei X, eveniment organizat cu şi pentru cei care cred în obiecte zburătoare neidentificate şi în existenţa altor civilizaţii în Univers.



În cadrul acestei conferinţe desfăşurate la Washington, Mitchell a declarat că Administraţia americană ţine la secret faptul că Pământul a fost contactat de extratereştri, autorităţile nedorind, probabil, să înspăimânte populaţia Globului. „Suntem vizitaţi. Acum a venit timpul să ridicăm embargoul pe adevărul despre existenţa extratereştrilor", a spus astronautul, citat de site-ul ziarului britanic The Guardian.

În opinia lui Mitchell, care are un doctorat în aeronautică şi astronautică (obţinut la celebrul Institut pentru Tehnologie din Massachusetts), este doar o chestiune de timp până când vom fi nevoiţi să evacuăm Pământul în căutarea unei alte planete pe care să o locuim. „Soarele va arde la timpul cuvenit, iar noi va trebui să nu mai fim pe planeta asta, dacă vrem ca specia noastră să supravieţuiască. La acest moment din istoria umanităţii, începem să ajungem dincolo de Pământ şi apoi dincolo de sistemul nostru solar pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat acolo", a spus fostul astronaut.

×
Subiecte în articol: spatiul cosmic