x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Consultanţă pentru Romtelecom

Consultanţă pentru Romtelecom

de Jurnalul National    |    09 Apr 2008   •   00:00

Documentele de selectare a consultantului şi a brokerului pentru listarea la bursă a Romtelecom vor fi întocmite de casa de avocatură Boştină şi Asociaţii

Documentele de selectare a consultantului şi a brokerului pentru listarea la bursă a Romtelecom vor fi întocmite de casa de avocatură Boştină şi Asociaţii, care a fost aleasă în urma unei selecţii de oferte organizate de Ministerul Comunicaţiilor.  

Decizia şi momentul listării vor fi luate după prezentarea unui studiu de către consultant, care va viza atât evoluţia performanţelor operatorului de telefonie fixă, cît şi conjunctura de ansamblu a pieţei de capital naţională şi a pieţelor internaţionale. Ministerul are în vedere listarea unui pachet de acţiuni de cel puţin 10% pe Bursa de Valori Bucureşti şi/sau una dintre Bursele din Londra, Frankfurt sau Viena, pînă la sfîrşitul acestui an. Ministrul Borbely afirma, în luna februarie, că listarea la bursă a Romtelecom se va produce, în varianta optimistă, în lunile octombrie-noiembrie 2008.

Statul român a mai încercat să listeze un pachet de acţiuni deţinut la Romtelecom şi în toamna anului 2006.

×
Subiecte în articol: IT