x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget G Flex, de la flexibil. Încă un smartphone cu ecran curbat!

G Flex, de la flexibil. Încă un smartphone cu ecran curbat!

de Alexandru Radescu    |    14 Oct 2013   •   16:30
 G Flex, de la flexibil. Încă un smartphone cu ecran curbat!

Au trecut câteva zile de la lansarea comercială a primului smartphone cu ecran curbat, Samsung Galaxy Round, şi încă un model se pregăteşte de prezentarea oficială: G Flex, terminalul pregătit de LG. Cu alte cuvinte, totul rămâne o afacere sud-coreeană, o dispută între cei doi coloşi industriali.

Nu se cunosc deocamdată detalii tehnice despre G Flex, dar din imagini se poate vedea cu uşurinţă cum au ales un alt design curbat faţă de modelul similar de la Samsung: partea flexibilă porneşte din partea superioară şi nu de la margini, cele laterale.

Galaxy Round, “doar” 1000$

Galaxy Round a fost lansat oficial pe 10 octombrie, în Coreea de Sud deocamdată, la preţul de 1000 dolari.

Ecranul AMOLED Flexible este de 5.7 inci, rezoluţie FullHD 1920 x 1080 pixeli. Se bazează pe sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean, interfaţă TouchWIz UI iar din punct de vedere hardware: Qualcomm Snapdragon 800 SoC, cu un procesoar quad-core Krait la 2.3GHz, si memorie 3GB RAM, se arată pe gsmarena.com. Stocarea internă este 32GB, la care se adaugă card microSD. Camera foto (principala) este de 13MP iar cea secundară de 2MP, terminalul funcţionând şi în reţele 4G. Galaxy Round are o greutate de 154 grame iar baterie este de 2.800mAh.

sursa foto: gsmarena.com


 



×