x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    16 Apr 2008   •   00:00

16 aprilie 2008:Google a conceput un program pentru a înlesni detectarea persoanelor care reprezintă potenţiale pericole la adresa copiilor în mediul online

TELEFONIE. O parte din cele mai importante companii din domeniul comunicaţiilor, printre care Nokia, Ericsson şi Alcatel-Lucent, s-au angajat, în cadrul unei înţelegeri comune, să îşi licenţieze patentele din domeniul noii tehnologii mobile cunoscute ca Long Term Evolution (LTE), pentru a încuraja adoptarea acestei soluţii. LTE este o soluţie tehnologică pentru reţelele de telefonie mobilă 4G, caracterizată în principal printr-o viteză de transfer a datelor superioară celei din cazul 3G.

 

PROTECŢIE. Google a conceput un program pentru a înlesni detectarea persoanelor care reprezintă potenţiale pericole la adresa copiilor în mediul online. Programul este de asemenea capabil să caute anumite tipare în imaginile de pe internet prezentînd abuzuri. Iniţial, programul Google a fost conceput pentru a bloca publicarea materialelor video protejate de copyright pe YouTube.

×
Subiecte în articol: IT