x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    17 Apr 2008   •   00:00

17 aprilie 2008:Compania European Computer Systems va fur­niza pe piaţa românească servicii de leasing IT şi de externalizare a ges­tiunii parcurilor informatice ale companiilor

SERVICII. Compania European Computer Systems va fur­niza pe piaţa românească servicii de leasing IT şi de externalizare a ges­tiunii parcurilor informatice ale companiilor, estimînd că va deţine pînă la sfîrşitul anului între 50 şi 100 de clienţi. ECS România este un joint-venture între BRD Grou­pe Société Générale şi grupul ECS. Externalizarea serviciilor de ges­tiu­ne a parcurilor informatice este încă într-o fază incipientă în Ro­mâ­nia, potrivit ECS.

 

IMPRIMANTE. HP a lansat în România o serie de imprimante tip Laserjet care se adresează gru­pu­rilor mici de lucru. Caracteristicile pe care mizează aceste produse sînt funcţia de monitorizare a tone­rului, viteza de imprimare şi dimensiunile reduse. Printre noile produse CP1215, multi­func­ţio­na­lele M1522 MFP şi M1522nf MFP, respectiv imprimantele mo­no­cro­me P1005, 1006 şi 1505.

×
Subiecte în articol: IT