x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Info

Info

de Jurnalul National    |    07 Mai 2008   •   00:00

Internet mobil. Vodafone România a lansat ieri un serviciu care permite utilizatorilor acces mai uşor şi mai rapid la Internet de pe telefonul mobil, precum şi un conţinut îmbogăţit, prin intermediul a peste 40 de pagini web. Abonamentul lunar pentru &

Internet mobil. Vodafone România a lansat ieri un serviciu care permite utilizatorilor acces mai uşor şi mai rapid la Internet de pe telefonul mobil, precum şi un conţinut îmbogăţit, prin intermediul a peste 40 de pagini web. Abonamentul lunar pentru “Vodafone Internet pe mobil” se ridică la 4 euro, fără TVA, tarif care va permite clienţilor navigarea nelimitată pe portalul Vodafone live! şi trafic gratuit pe oricare site, în limita a 500 MB. După depăşirea acestui prag, clientul va plăti 0,40 euro/MB, fără  TVA. Tarifarea pentru fiecare conectare se ridică la 0,20 euro, fără TVA. Serviciul este disponibil pe orice telefon compatibil Vodafone live! Şi pe toate modelele de celulare care includ în meniu funcţia de browser Internet.

Business Kit. Orange va prezenta la CERF, Business Kit, o soluţie de comunicaţii dedicată marilor companii. Aceasta are la bază un dispozitiv wireless pentru servicii de voce şi date, Business Box, compatibil cu tehnologiile de date mobile HSDPA/3G/EDGE/GPRS şi care se poate conecta la echipamente WiMAX. Dispozitivul se conectează automat la serviciile Orange de broadband fix prin WiMAX, iar ca soluţii de rezervă foloseşte serviciile de broadband mobil pentru a asigura continuitatea comunicaţiilor.

×
Subiecte în articol: IT