x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget LG anunţă lansarea terminalului Viewty Smart pe piaţa globală

LG anunţă lansarea terminalului Viewty Smart pe piaţa globală

de Cristian Ionescu    |    22 Apr 2009   •   00:00
LG anunţă lansarea terminalului Viewty Smart pe piaţa globală

LG Electronics, unul dintre liderii globali în domeniul comunicaţiilor mobile, anunţă lansarea pe piaţa globală a terminalului Viewty Smart (LG-GC900), dotat cu o nouă cameră şi cu funcţia inteligentă Shot Mode care analizează imaginile şi ajustează automat camera pentru realizarea fotografiilor la cea mai bună calitate.

Noul Viewty Smart moşteneşte funcţiile predecesorul său LG Viewty. Acestea includ un senzor pentru camera de 8 megapixeli cu o sensibilitate ISO de până la 1600, o rezoluţie mai mare pentru ecranul tactil WVGA, un procesor de imagine mai inteligent şi interfaţa intuitivă S-Class. Totodată, noul terminal oferă funcţia inteligentă Shot Mode.

Aceasta analizează obiectul sau persoana ce urmează să fie fotografiate, background-ul şi condiţiile de luminozitate, comparându-le în cadrul a şapte scenarii predefinite, pentru a realiza de fiecare dată cele mai bune fotografii. Shot Mode hassle-free elimină necesitatea verificarii setărilor înainte de realizarea fotografiilor.

Mai mult, funcţia transmite un răspuns imediat, arătând exact modul în care este realizată analiza înainte de fotografiere, cu indicatori în timp real. Alte funcţii sunt modurile de fotografiere Touch Shot, Art Shot, Beauty Shot, Panorama Shot şi Continous Shot, care au fost perfecţionate pe modelele anterioare de terminale LG.

Interfaţa intuitivă S-class UI îmbunătăţită pentru funcţiile camerei foto
Viewty Smart este dotat cu o interfaţă 3D S-Class UI, folosită pentru prima dată în acest an pentru LG Arena. Special pentru funcţiile camerei LG Viewty Smart, LG a adaptat interfaţa S-Class UI, creând o tastă pe ecran pentru accesul direct la modurile de fotografiere şi un folder special în care sunt stocate fotografiile recent realizate pentru vizionarea acestora fără a accesa galeria foto.

De asemenea, LG a inclus şi un mod mai simplu pentru zoom in şi out: rotirea degetului pe ecranul tactil, în sensul acelor de ceas, pentru zoom in, şi rotirea în direcţia opusă pentru zoom out. Zoom-ul mai poate fi realizat şi prin mişcări pe ecran prin apropierea şi întinderea degetelor.

Ecranul WVGA de 3 inci şi rezoluţiea de 800 x 480 permite vizionarea în detaliu a forografiilor sau filmelor video. Prin reţeaua HSDPA de 7.2 Mbps şi compatibilitatea wi-fi, Viewty Smart permite încărcarea fotografiilor de pe internet cu viteză broadband. Cu funcţia geo-tagging a A-GPS-ului, prietenii pot vedea exact locul în care a fost realizată o fotografie. Viewty Smart permite stocarea fotografiilor în memoria internă de 1.5 GB sau pe carduri MicroSD de până la 32 GB.

LG Viewty Smart va fi disponibil la o serie de operatori în Europa începând cu luna mai, urmând să fie lansat şi pe alte pieţe în perioada următoare.

×
Subiecte în articol: IT smart viewty shot viewty smart