x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget WhatsApp, funcție nouă pentru utilizatori: va permite utilizarea a două conturi în aceeași aplicație

WhatsApp, funcție nouă pentru utilizatori: va permite utilizarea a două conturi în aceeași aplicație

de Redacția Jurnalul    |    21 Oct 2023   •   08:00
WhatsApp, funcție nouă pentru utilizatori: va permite utilizarea a două conturi în aceeași aplicație
Sursa foto: Hepta

WhatsApp introduce o nouă funcție pentru toți utilizatorii telefoanelor Android și IOS.

Potrivit antena3.ro, utilizatorii care au două conturi de WhatsApp vor putea, în curând, să le folosească pe acelaşi telefon, dacă au două cartele SIM.

Mark Zuckerberg însuşi a anunţat că WhatsApp va lansa suportul pentru două conturi care pot fi folosite în paralel pe acelaşi telefon mobil.

"Schimbare între două conturi pe WhatsApp -- În curând veți putea avea două conturi WhatsApp pe un singur telefon în cadrul aplicației", a scris Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook. 

Două conturi de WhatsApp pot utile celor care folosesc aplicaţia atât în scop personal, cât şi profesional, având dedicate fiecăreia câte un profil.

Astfel, utilizatorul poate activa profilul profesional când foloseşte WhatsApp în scopuri lucrative, iar apoi poate trece la cel personal, când are de vorbit cu apropiaţii.

Cum configurezi al doilea cont

Pentru a configura un al doilea cont, veți avea nevoie de un al doilea număr de telefon și cartelă SIM sau de un telefon care acceptă multi-SIM sau eSIM.

Pur și simplu deschideți setările WhatsApp, faceți clic pe săgeata de lângă numele dvs. și faceți clic pe "Adăugați cont”.

Puteți controla confidențialitatea și setările de notificare pentru fiecare cont.

×
Subiecte în articol: whatsApp funcție nouă