x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Premii - 10.000 $ pentru erori in Windows

Premii - 10.000 $ pentru erori in Windows

de Alexandru Radescu    |    24 Feb 2006   •   00:00
Premii - 10.000 $ pentru erori in Windows

Compania iDefense ofera suma de 10.000 de dolari celor care vor descoperi noi brese de securitate in solutiile Microsoft. Oferta trimestriala este deschisa pana la 31 martie.

Aveti nevoie urgent de vreo 10.000 de dolari? Va pricepeti la informatica? Stiti sa "umblati" prin Windows (sau alte solutii Microsoft)? Compania iDefense ofera 10.000 de dolari pentru descoperirea vulnerabilitatilor de securitate critice, care se publica in Buletinul de Securitate al Microsoft. Trebuie sa le trimiteti pana la 31 martie companiei care a fost cumparata anul trecut de VerySign pentru suma de 40 de milioane de dolari.

"Clientii nostri ne-au instiintat ca vulnerabilitatile critice din solutiile Microsoft sunt de mare importanta pentu ei", a declarat pentru CNet.com Michael Sutton director iDefense Labs.

Detalii despre proiect si modalitati de plata puteti gasi la adresa: http:// labs.idefense.com/vcp.php.

RASPUNSUL MICROSOFT. Reprezentantii Microsoft au condamnat, printr-un comunicat de presa, initiativa celor de la iDefense.

"Compania Microsoft colaboreaza cu multe firme care se ocupa de securitate informatica si crede ca oferirea unei compensatii financiare pentru o informatie legata de vulnerabilitati nu este cea mai buna cale prin care sa-si protejeze clientii." Pentru pasionatii "proiectelor" Mozilla exista programul Mozilla’s Security Bug Bounty Program, unde sunt rasplatiti cu 500 de dolari pentru descoperirea unor vulnerabilitati.
×
Subiecte în articol: IT Microsoft