x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Smartphone-uri 4G în oferta comercială a operatorilor

Smartphone-uri 4G în oferta comercială a operatorilor

de Alexandru Radescu    |    08 Apr 2013   •   19:23
Smartphone-uri 4G în oferta comercială a operatorilor

Începând din 8 aprilie, smartphone-urile compatibile LTE/4G, HTC One şi Samsung Galaxy S4 sunt disponibile pentru precomenzi în magazinul online al operatorului Orange România.

HTC One poate fi achiziţionat la preţul de 269 euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. La liber, preţul este de 599 euro.
Bazat pe sistemul de operare Android, versiunea Jelly Bean (cu interfaţă Sense 5), terminalul este dotat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,7 GHz şi are o capacitate de stocare internă de 32 GB.   Carcasa este din aluminiu şi integrează două difuzoare stereo frontale şi amplificatoare Beats Audio. Ecranul tactil are o diagonală de 4.7 inci cu rezoluţie Full HD şi o cameră UltraPixel cu senzor mult mai luminos (captează cu 300 % mai multă lumină).

De asemenea, Galaxy S4 este disponibil pentru precomandă în magazinul online Orange şi poate fi achiziţionat la preţul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alături de un abonament Panteră 39. La liber, preţul este de 599 euro.
Terminalul are la bază un sistem de operare Android, v. Jelly Bean cu procesor Qualcomm Snapdragon 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principală de 13 MP şi cea frontală de 2 MP pot fi folosite în acelaşi timp pentru crearea unui film video.

×
Subiecte în articol: smartphone