x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Ştefan Slavnicu, noul strateg tehnic la Orange România

Ştefan Slavnicu, noul strateg tehnic la Orange România

de Alexandru Radescu    |    11 Feb 2014   •   20:19
 Ştefan Slavnicu, noul strateg tehnic la Orange România

Începând din luna februarie a acestui an, Ştefan Slavnicu (36 ani) preia funcţia de Chief Technology Officer în cadrul Orange România, a anunţat azi operatorul. Slavnicu ocupă o poziţie deţinută până anul trecut de Mădălina Suceveanu, în prezent la Vodafone Irlanda.

Ştefan Slavnicu este alături de Orange din anul 2000, trecând de la funcţia de Network Expert, la cea de Core Network Manager şi ajungând în anul 2011 Head of Infrastructure Expansion.  De asemenea, s-a ocupat de coordonarea echipei tehnice implicate în obţinerea licenţelor, un pas ce a asigurat oferirea unei experienţe plăcute clienţilor din România şi pregătirea reţelei pentru noile tehnologii.

Din poziţia de CTO, Ştefan Slavnicu va crea şi se va asigura de “implementarea corectă a strategiilor şi politicilor tehnice, asigurând calitatea reţelei şi susţinând strategia generală a companiei”.

Slavnicu a absolvit un program EMBA în cadrul Maastricht School of Management din Olanda, precum şi un program de doctorat în Telecomunicaţii în cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti. Ştefan este căsătorit şi are doi copii.





 


 


 

×