x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Tableta Xperia S, la vânzare începând de la 1900 lei

Tableta Xperia S, la vânzare începând de la 1900 lei

de Alexandru Radescu    |    12 Sep 2012   •   11:40
Tableta Xperia S, la vânzare începând de la 1900 lei

Sony a lansat azi pe piata din Romania cea mai proaspata tableta din portofoliu, Xperia S, prezentata oficial cu cateva zile in urma la expozitia de electronice IFA de la Berlin.

Xperia S vine cu un display HD de 9,4 inci (800 x 1280), fiind echipata cu platforma Nvidia Tegra 3, procesor quad-core si sistem de operare Android 4.0.3. Modelul distribuit in prezent in Romania vine doar cu Wi-Fi (1900 lei), o versiune si cu 3G (2400 lei) va fi comercializata spre sfarsitul lunii octombrie.

Designul se prezinta cu un corp subtire de aluminiu, tableta fiind rezistenta la picaturile de apa.Tableta cantareste 560 grame (modelul cu Wi-Fi).

Modelul adus acum in Romania are o capacitate de stocare de 16GB, la care se adauga si cardul SD. Memoria RAM este de 1GB iar camera foto principala are o rezolutie de 8MP (filmare 1080p/30fps).

Xperia S vine cu un soft preinstalat care o transforma in telecomanda (comunicatii prin infrarosu), indiferent daca e vorba de televizor, DVD player sau home cinema.

Modul “Guest' (oaspete) permite crearea de profiluri individuale pentru membrii familiei, cat si pentru alti utilizatori aflati in vizita. Aplicatia “walkman' integreaza automat melodiile la care prietenii de pe Facebook au dat “Like', precum si albume asemanatoare. Modul “ClearAudio+' asigura un sunet clar, indiferent de continut.

×
Subiecte în articol: tableta sony, xperia s android 4.0.3.