x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Telecom - Comunicaţii mobile în 410/425MHz

Telecom - Comunicaţii mobile în 410/425MHz

de Alexandru Radescu    |    12 Sep 2008   •   00:00

Romtelecom va lansa pînă la finele acestui an servicii de comunicaţii mobile, în baza recentei licenţei cîştigate, a declarat ieri directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis, citat de Mediafax. Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii a anunţat luni că oferta depusă de Romtelecom a fost desemnată cîştigătoare la licitaţia pentru noua licenţă de comunicaţii mobile în benzile de frecvenţe 410-415/420-425 MHz.Romtelecom va lansa pînă la finele acestui an servicii de comunicaţii mobile, în baza recentei licenţei cîştigate, a declarat ieri directorul general al companiei, Yorgos Ioannidis, citat de Mediafax. Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii a anunţat luni că oferta depusă de Romtelecom a fost desemnată cîştigătoare la licitaţia pentru noua licenţă de comunicaţii mobile în benzile de frecvenţe 410-415/420-425 MHz.

“Aşa cum ne-am angajat prin oferta depusă, vom adăuga portofoliului nostru de servicii şi comunicaţii mobile. Mai multe detalii despre conţinutul ofertei noastre, respectiv gradul de acoperire a reţelei şi termenele vor fi anunţate ANRCTI”, a afirmat Ioannidis în cadrul unei conferinţe.

Contactaţi de Jurnalul Naţional, reprezentanţii “arbitrului telecom” au declarat că oferta operatorului este confidenţială şi că nu se pot face publice datele din ofertă.

Potrivit oficialului Romtelecom, noile servicii de comunicaţii mobile nu vor concura oferta Cosmote România, companie la care Romtelecom deţine 30% din capitalul social.

×
Subiecte în articol: IT comunicaţii