x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Tech Gadget Televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de fotbal, lansate în România. Preţurile ajung la 20.000 euro

Televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de fotbal, lansate în România. Preţurile ajung la 20.000 euro

de Alexandru Radescu    |    20 Mai 2014   •   17:57
 Televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de fotbal, lansate în România. Preţurile ajung la 20.000 euro

Sony a lansat azi în România televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014 cu funcţii speciale pentru pasionaţii de fotbal şi competiţii sportive. Compania niponă a extins astfel seria de televizoare 4K (rezoluţie FullHD x4) cu noi modele cu diagonale începând cu 49 de inci şi până la modelul de top de 85 de inci. De asemenea, gama Full HD a fost extinsă cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. În total, gama de televizoare Bravia 2014 numără 27 de modele, cu 30% mai mult decât portofoliul de anul trecut.

În gama de modele 4K, plaja de preţuri este între 7.000 lei (diagonală de 49 inci) şi 96.000 lei (85 inci). Pentru cele doar FullHD, seria W7, paleta de preţuri este cuprinsă între 2000 lei (32 inci) şi 8500 lei (55 inci).

Setări pentru fotbal, telecomandă cu touchpad

Noile televizoare dispun de modul “Live Football” care optimizează imaginea şi sunetul pentru o experienţă autentică de stadion, în care se pot vedea nuanţele distincte de verde ale gazonului, iar vuietul mulţimii capătă amploare. Noua interfaţă integrează şi cele mai noi ştiri FIFA despre Campionatul Mondial de Fotbal.

De asemenea, funcţia Social Viewing oferă o experienţă interactivă, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competiţia sportivă urmărită; cu ajutorul camerei şi al microfonului încorporate se pot purta conversaţii prin Skype în timp ce privim la televizor, astfel încât se pot comenta live, cu prietenii, cele mai importante faze de meci.

Noile televizoare beneficiază de telecomanda One-Flick cu touchpad iar interfaţa intuitivă One Flick Entertainment oferă acces simplu şi rapid la conţinutul online, la conţinutul propriu, prin PlayMemories, dar şi la programele TV (Smart TV).

Design Wedge

Noua gamă de televizoare se remarcă şi prin profilul piramidal (design Wedge), care creşte stabilitatea televizorului. Prin coborârea centrului de greutate al televizorului, a fost redusă dimensiunea stativului, astfel încât televizorul poate fi amplasat lipit de perete sau pe o masă mai îngustă. Totodată, noul design cu profil piramidal oferă mai mult spaţiu pentru cele două boxe cu design tubular şi tehnologie Magnetic Fluid Speaker. Amplasarea boxelor creşte capacitatea acestora, pentru a oferi sunete puternice, cu bas, fără distorsiuni. 

×