x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro România inteligentă Constantin Toma, primar Buzău: Am făcut performanță cu doar jumătate din oamenii prevăzuți în organigramă

Constantin Toma, primar Buzău: Am făcut performanță cu doar jumătate din oamenii prevăzuți în organigramă

22 Oct 2022   •   10:25
Constantin Toma, primar Buzău: Am făcut performanță cu doar jumătate din oamenii prevăzuți în organigramă
Sursa foto: România Inteligentă

Am făcut performantă cu doar jumătate din oamenii prevăzuți în organigramă, spune Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, la Conferinţa "3 soluţii pentru 3 crize - reţeta inteligentă de la Buzău", moderată de Adrian Ursu și organizată de Antena 3 CNN, parte a Intact Media Group.

"Aplicând managementul de tip Kaizer în serviciile administrative ale municipiului Buzău, 1850 de ani economie de timp oferite  cetăețnilor prin reducera timpilor de răspuns între 35-90%. Am introdus acest management inteligent, funcționând cu jumătate din organigramă, cu 80% din posturile de conducere vacante. Am făcut performanță pentru că reușim să ne înțelegem în aceste condiții, cu  jumătate de personal, să ne  înțelegem cu buzoienii care nu știu. Și probabil din cauza  aceasta am fost cel mai ales primar la nivel de municipii, care mă motivează să schimbăm lucrurile peste tot, nu numai în economia circulară", explică edilul. 

Managementul Kaizen a pornit din Japonia și are drept scop îmbunătățirea activității companiilor private și instituțiilor publice. Schimbările de fac încet, gradual și continuu și implică un volum mic de resurse. 

Conferința a fost transmisă live pe site-ul antena3.ro, jurnalul.ro si pe paginile de Facebook ale Antenei 3 CNN şi Jurnalul.

 

×