x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Scînteia Special Sesizări, sugestii, reclamaţii: PECO nu onora toate comenzile de butelii

Sesizări, sugestii, reclamaţii: PECO nu onora toate comenzile de butelii

13 Ian 2009   •   00:00

"Ne scrie cititorul nostru Ion Vişan din Strada Liniştei nr. 33, Sectorul 1, om la vârsta respectabilă de 76 de ani. Este nemulţumit de activitatea unora dintre cei ce se ocupă de distribuirea buteliilor de aragaz şi, după faptele pe care le relatează, are şi de ce.



Îi dăm, aşadar, cuvântul: «Cu puţine zile înainte de sfârşitul lui octombrie 1988, am făcut o comandă de butelie de aragaz şi mi s-a confirmat nr. de comandă – 6.913 – pentru ziua de 31 octombrie. Ne­li­vrându-mi-se comanda la data fixată, am dat telefon la reclamaţii (682841 şi 682844) şi mi s-a răspuns că livrarea este pe drum, în curs de efectuare, să nu mă impacientez. (era pe ziua de 1 XI 1988). Nu mi s-a livrat comanda nici pe ziua de 1 şi am reuşit să prind (e o minune!) din nou biroul de reclamaţii, pe ziua de 2 noiembrie, anul trecut. Tovarăşa de la telefon a binevoit să se intereseze de cazul meu şi m-a reprogramat pe ziua de 4.XI., sub nr. 2.102.

După câteva zile de aşteptări, am sesizat în scris pe tovarăşul responsabil al secţiei de îmbuteliere şi distribuire a buteliilor (Str. Coralilor nr. 18). Dar a trecut şi luna noiembrie şi nici o speranţă...»
Omul avea dreptul şi la butelie, pe baza comenzii făcute, şi la un răspuns. Conducerea PECO este de acord? Aşteptăm precizări.

În plus, ţinem să subliniem că la redacţie primim săptămânal zeci de semnale critice în legătură cu modul defectuos de distribuire a buteliilor. În consecinţă, este necesar ca răspunsul să prevadă măsuri concrete pentru întărirea ordinii şi disciplinei în acest important sector de activitate."
Scînteia, 1989, Nr. 14431  

×
Subiecte în articol: special