x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Adidas Fresh Impact

Adidas Fresh Impact

de Loreta Popa    |    26 Apr 2009   •   00:00
 Adidas Fresh Impact
Sursa foto: /Coty

Disponibil din februarie 2009, Fresh Impact este un parfum actual, cu nuanţe speciale, care întruchipeaz' spiritul sportului, oricare şi oriunde ar fi practicat acesta.



Fresh Impact este o combinaţie care ofer' b'rbaţilor ce o vor alege un rezultat remarcabil, o concentrare perfect' spre scopurile propuse şi o st'pânire de sine în orice situaţie. Pasiunea şi exuberanţa pe care acest parfum le eman' celebreaz' senzaţia pur' a mişc'rii fizice, iar prospeţimea te determin', femeie fiind, s' conştientizezi o nou' senzualitate masculin'. Parfumul se deschide cu o explozie de arome de lime proasp't stoars' şi frunze zbrobite, întrep'truns' de note de pepene verde, care te energizeaz' şi te revitalizeaz'. Inima parfumului dezv'luie arome picante de scorţişoar', nucşoar' proasp't' şi ment'. Alura senzual', de-a dreptul magnetic', cu note seduc'toare este creat' de patchouli, ambr' şi mosc alb.

Sticla Fresh Impact are culoarea negru lucios şi este împodobit' cu imaginea dinamic' a unei mingi de fotbal de un albastru str'lucitor, care explodeaz' în stropi de ap', sugerând putere şi prospeţime. Contrastul izbitor dintre negrul intens şi albastrul azuriu confer' sticlei un farmec aparte, iar albastrul când se întunec' devine cale deschis' pentru vis, doamnelor! O celebrare a pl'cerii şi a pasiunii pure pentru sport, Fresh Impact de la Adidas este perfect pentru momentele în care vrei s' încerci imposibilul.


×
Subiecte în articol: esenţe tari