x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Hypnose: O adevărată poţiune a dragostei

Hypnose: O adevărată poţiune a dragostei

de Loreta Popa    |    02 Noi 2008   •   00:00
Hypnose: O adevărată poţiune a dragostei

Orice femeie visează la un parfum care să o reprezinte în totalitate, aşa cum este ea. Astfel nu pare ciudată căutarea permanentă a parfumului potrivit...

Există un parfum care face diferenţa, care ajută femeia să-şi folosească şarmul, să se lase adulmecată, privită, dorită.

Pentru că şi ei îi face plăcere aroma delicată a parfumului, iar corpul ei se poartă în consecinţă, cu eleganţă instinctivă şi spontaneitate care îi sporesc farmecul, iar impactul este cu atât mai puternic.

Acesta este Hypnose, un parfum ce poartă marca Lancôme, creat la sfârşitul lui 2005, un parfum deosebit pentru femei cu mişcări delicate ce ascund un caracter puternic, o imagine sofisticată a eleganţei şi a frumuseţii. Parfumul este unul proaspăt şi luminos, bazat pe alchimia dintre vanilie, iasomie verde şi floarea pasiunii, care captivează orice femeie şi atrage orice bărbat, iar esenţele de flori orientale se potrivesc unei femei strălucitoare. O aromă lemnoasă şi orientală ce funcţionează ca o adevărată poţiune a dragostei.

 
MAGIE. Perfectă pentru femei moderne, sofisticate şi delicate, pentru femeia care te hipnotizează pur şi simplu. Rareori în istoria parfumului apar asemenea creaţii încântătoare, misterioase, magice, exotice. Acest parfum pare că înţelege emoţiile ascunse şi pasiunile inexplicabile ale femeii. Notele de nectar de piersică, subliniate de iasomie verde sunt contrabalansate de fructele tropicale. Hypnose aminteşte de zilele răcoroase de toamnă, deoarece emană o căldură plăcută, de frunze care ard, în căderea lor pe pământ oferind frumuseţe oricui vrea să privească. Un parfum ce promite plăcere... o senzuală şi adâncă senzaţie de confort. Sticla are forme feminine, oferă un plus de romantism, mister şi senzualitate parfumului.

×
Subiecte în articol: esenţe tari