x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special O picătură de masculinitate

O picătură de masculinitate

de Loreta Popa    |    23 Noi 2008   •   00:00
O picătură de masculinitate

DAVIDOFF  •  UN PARFUM CE TE ÎNDEAMNĂ SĂ VISEZI
Orice bărbat are nevoie de o asigurare atunci când încearcă să cucerească o femeie. Davidoff Cool Water este perfect pentru o astfel de situaţie.



Lansat în toamna anului 1991, Davidoff Cool Water place, pentru că este simplu, puternic şi fără vârstă. Bărbatul Cool Water nu este cineva care încearcă însă cu tot dinadinsul să fie la modă, este cineva care se simte confortabil în pielea sa, sigur de sine, de masculinitatea sa. Cool Water reprezintă un val care aduce prospeţime sufletului. Se adresează celor care savurează o viaţă euforică şi revigorată. Sticla acestui parfum este una cu totul specială, cu un profund caracter masculin şi se adresează unui bărbat stilat. Parfumul Cool Water pentru bărbaţi, creat de Casa Davidoff, a fost prezentat publicului în anul 1988. Cu note de portocal, mentă, rozmarin, lemn de santal şi mosc, întreaga colecţie Cool Water promite o experienţă energizată, simţită de toate celulele corpului. Acest parfum plăcut conţine coriandru, rozmarin, salvie şi este îmbogăţit de ambră, esenţă de stejar şi lemn de santal, făcându-l perfect pentru orice împrejurare. Inovator, masculin, stilat. Parfumul evocă senzaţii energizante şi senzuale. Înglobând note acvatice de nufăr, iasomie, piersică şi lemn de santal, este conservat într-un recipient azuriu, asemănător unei picături de apă. Este la fel de înviorător ca apa însăşi.

MASCULINITATE. Pentru unele femei imprevizibile, bărbatul de lângă ele trebuie să fie surprinzător, spontan şi uneori să le domine. Un bărbat cu un stil propriu, extravagant, sobru, care emană masculinitate şi dinamism. Mirosul poate influenţa într-o mare măsură creşterea puterii de seducţie şi de atracţie. De când s-a inventat parfumul, "nasurile" au încercat să creeze mireasma cu totul specială a feminităţii sau cea a masculinităţii. Să recreeze magia acelui moment când el a văzut-o pe ea şi invers. Clipe aparent banale, dar care înseamnă poate mult mai mult decât orice altceva. Oricât de poetic ar fi exprimate, nimeni nu ar înţelege. Erau doar ei acolo. Aşa că îşi doresc un parfum care să le amintească acel moment al cuceririi… Simbol al acestui parfum a fost cunoscutul actor din "Lost", Josh Holloway. Ei, doamnelor, oare o picătură din acest parfum ar face ca toţi bărbaţii să-i semene? Cine ştie, rămâne să încercaţi!

×
Subiecte în articol: esenţe tari cool water