x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Radiojurnalul zilei: 28 septembrie 1990

Radiojurnalul zilei: 28 septembrie 1990

de Andrei Stoicu    |    27 Sep 2010   •   00:00

La Iaşi, Ambasadorul Statelor Unite a vizitat unele instituţii de învăţământ superior şi a facut donaţii substanţiale. Ion Iliescu a sosit la New York, pentru a lua parte la lucrările celei de-a 45-a sesiuni a Adunării Generale a ONU.  Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Externe, Romulus Neagu trimisul special al preşedintelui României, se afla în vizită în statele din zona Golfului. Informaţii meteo.

Ambasadorul Statelor Unite a oferit donaţii instituţiilor de învăţământ
La Iaşi, domnul Allan Green jr., ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti a vizitat  institutuţii de învăţământ superior şi a oferit o donaţie în cărţi a cărei valoare se ridicau la aproximativ 150.000 de dolari.

Ministrul Afacerilor Externe se afla în vizită în statele din zona Golfului

În continuarea turneului pe care-l înteprinde în unele state din zona Golfului, în calitate de trimis special al preşedintelui României, domnul Romulus Neagu, secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe, membru al Guvernului, a fost primit la Bjeddah, de prinţul moştenitor al regatului Arabiei Saudite Abbullah Bin Abdul Aziz, căruia i-a înmânat un mesaj de prietenie şi colaborare din partea domnului Ion Iliescu, adresat regelui Fahd Bin Abdul Aziz.

Preşedintele României, în vizită la ONU
Preşedintele României, domnul Ion Iliescu a sosit în această dimineaţă la New York pentru a lua parte la lucrările celei de 45-a sesiuni a Adunării generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, la Reuniunea Mondială la nivel înalt pentru copii-UNICEF.

Informaţii meteorologice
Cerul a fost  variabil, cu înnorări mai acentuate în Muntenia, unde izolat a ploat. În estul Transilvaniei şi la munte, pe alocuri s-a semnalat ceaţă. La ora 4:00 temperatura aerului era cuprinsă între un grad la Joseni şi 15 la Bălceşti. La Bucureşti se înregistrau 12 grade la ambele staţii.
Rubrică realizată cu sprijinul Societăţii Române de Radiodifuziune, Arhiva Scrisă

×
Subiecte în articol: acum 20 de ani