x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Un parfum cu o misiune: Iubirea

Un parfum cu o misiune: Iubirea

de Loreta Popa    |    25 Apr 2010   •   00:00
Un parfum cu o misiune: Iubirea

Black Orchid are propria lui vibraţie, o anumită lungime de undă. Este suficient să-l laşi să-ţi atingă pielea şi vei vibra la rându-ţi altfel. O anume dulceaţă se creează parcă special pentru tine. La un moment dat vei spune că vibrezi atât de puternic încât simpla apropiere de o anumită persoană o va seduce instantaneu.



Prezenţa ta poate deveni astfel periculoasă, deoarece savoarea pe care parfumul Black Orchid o trezeşte în tine creează dependenţă. Savoarea este începutul transformării. Începe să-ţi placă să ai acest efect asupra celor din jur şi vei vrea să regăseşti senzaţia. Aşa poţi deveni fidelă unui parfum. Având nevoie de spaţiu, vei fi recunoscătoare celui care l-a creat.

În cazul nostru vorbim despre Tom Ford. Se lansează nenumărate produse în fiecare an, dar sunt puţine cele care rezistă. Nu numai mirosul sau persistenţa fac succesul unui parfum, ci şi povestea care se ţese în jurul lui. Black Orchid, primul şi parfumul favorit al designerului Tom Ford, ne seduce prin aromele orientale de ylang ylang, bergamotă şi iasomie.

Black Orchid este considerat unul dintre cele mai sexy produse de parfumerie. Black Orchid este primul parfum semnat Tom Ford (cu ajutorul casei Estee Lauder) şi a împrumutat ceva din aerul sexual al colecţiilor Yves Saint Laurent ale acestuia, având o aromă orientală intensă, senzuală, cu o personalitate puternică - o combinaţie spectaculoasă de note de orhidee neagră, ylang-ylang, bergamotă şi trufe. Un parfum memorabil, seducător, amintind de parfumurile vechi, clasice.

Oarecum prea puternic pentru zi, vara ar putea deveni sufocant, Black Orchid este magie într-o sticluţă neagră, un ambalajul luxos, retro-glam. Este un parfum declaraţie. Există citrice, există dulceaţă, nu sunt note florale impetuoase, nu există fructe. Are ceva pământesc, o umbră de întuneric, de la trufele negre, probabil, calmată de partea cremoasă de vanilie.

Mult mai dulce decât ar putea unora să le placă, dar are în schimb personalitate şi este foarte bine realizat. Cunoscut pentru creaţiile sale care emană necontenit sexualitate şi iar sexualitate, Tom Ford nu a dezamăgit niciodată. Farmecul şi talentul uimitor ale creatorului texan i-au permis să devină unul dintre cei mai buni şi influenţi stilişti-creatori. Ford s-a născut în Austin, Texas. La 11 ani, părinţii lui s-au mutat împreună cu el în New Mexico, iar la 17 ani, proaspăt absolvent, Tom s-a mutat în New York pentru a studia istoria artei la Universitatea din New York.

Ford s-a lăsat de universitate după doar un an, preferând să se concentreze pe cariera sa actoricească în reclame TV. Ford a studiat arhitectura interioară la şcoala de design Parson din New York. În timpul şederii sale în New York, Ford a devenit un client fidel al legendarului club de noapte Studio 54, unde a descoperit şi faptul că era homosexual. Înainte de a absolvi, Ford a petrecut şase luni în Paris, unde a lucrat ca intern la Chloe, departamentul relaţii cu publicul. În 1988 Ford a lucrat timp de doi ani pentru Perry Ellis.

În 1990, Ford a hotărât să accepte jobul de designer al brand-ului Gucci, hotărât să se mute la Milano. Ford a mai fost designer şi pentru Yves Saint Laurent, în momentul în care acest label a fost achizişionat de Gucci. În 2004, Ford a părăsit Gucci, deschizându-şi propria casă de modă. Înainte însă de a porni pe drumul modei, Tom Ford voia să devină actor şi nu a renunţat la visul lui. "A single man", cu Colin Firth şi Julianne Moore stă drept mărturie pentru acest lucru.

×
Subiecte în articol: esenţe tari