x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Special Un strop de... Magie Noire – răvăşitor

Un strop de... Magie Noire – răvăşitor

10 Aug 2008   •   00:00
Un strop de... Magie Noire – răvăşitor

PARFUM  ●  Iremediabil, ireversibil, definitiv
Vrăjitoria a exercitat o fascinaţie puternică dintotdeauna asupra oamenilor... Cine nu a visat măcar o dată să facă o vrajă?



PARFUM  ●  Iremediabil, ireversibil, definitiv
Vrăjitoria a exercitat o fascinaţie puternică dintotdeauna asupra oamenilor... Cine nu a visat măcar o dată să facă o vrajă?

Fiecare parfum este unic. Parfumul are puterea de a intra în rezonanţă cu emoţia degajată de cea pentru care a fost creat, Femeia. Parfumul, prins bine sub capacul unei sticle, adevărată operă de artă de multe ori, pulverizat pe piele, are tendinţa să se evapore uşor. Încet, încet, poţiunea prinde viaţă şi începe să articuleze primele cuvinte alături de stăpîna lui... Aceste lucruri au fost trecute de oameni la capitolul supranatural, crezîndu-se despre parfumieri că sînt adevăraţi vrăjitori. Licorile, poţiunile, amestecurile, mixturile acestora erau considerate adevărate giuvaieruri.
 
 VIS. Orice femeie îşi doreşte să fie perfectă măcar o dată în viaţă. E bine, cu un strop de Magie Noire reuşeste

Amuletă. Iată că în 1978, o vrajă cutremurătoare a fost aruncată asupra femeilor de "Vrăjitorii" de la Casa Lancôme... Magie Noire. Aceştia au creat un amestec perfect al esenţelor aromate, folosindu-se de subtilitatea trandafirului oriental, feminitatea iasomiei, senzualitatea ambrei, dar şi coacăze negre, zambilă, căpşuni, miere, tuberoze, narcise, patchouli şi vetiver, special pentru femeile senzuale, stupefiante, cu un magnetism incredibil. Olfactiv, parfumul debutează într-un ritm floral, apoi se pierde în nuanţe mistice, ambrate. În ciuda faptului că te îmbie să-l porţi noaptea, cînd misterele te atrag, iar o amuletă pentru seducţie este mereu binevenită, acest parfum-capodoperă este unul pentru ţinutele de zi. Nu există cale de întoarcere o dată ce parfumul ţi se imprimă în piele, totul este iremediabil, ireversibil, definitiv...

Vraja. Magia revărsată de acest parfum a făcut ca Magie Noire să se menţină din 1978 şi pînă astăzi pe piaţa de specialitate. Ori de cîte ori doamnele voiau să simtă atingerea Magiei Negre sau să cucerească instantaneu un bărbat, era suficient să adauge personalităţii lor un strop din această vrajă! Misterioasă, seducătoare, deranjantă aproape, această combinaţie de mirodenii cu o uşoară tentă amăruie prinde ca-ntr-o menghină nările fremătînde ale celui vizat. Special creat pentru o aplicare îndrăzneaţă şi generoasă, Magie Noire este mireasma clasică a Casei Lancôme şi una dintre cele mai rafinate miresme orientale ale lumii.


×
Subiecte în articol: esenţe tari magie noire