x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport 10 lucruri de știut despre finala Sharapova VS Halep

10 lucruri de știut despre finala Sharapova VS Halep

07 Iun 2014   •   16:29
10 lucruri de știut despre finala Sharapova VS Halep

Ce carieră are în spate Sharapova, înainte de această finală de la Paris? Cât de mare poate fi Simona Halep după aceasta? Nu există echitate în această finală. Dar îi ținem pumnii!

Maria Sharapova și Simona Halep sunt ultimele două sportive rămase în picioare la Open-ul francez, de la Roland Garros. Cine sunt cele două, în 10 puncte (conform www.wtatennis.com)?

1) Sharapova a făcut ceva ce nu a făcut înainte de semifinalele din acest an:
Ai crede că cineva cu o carieră completă, ca a ei, nu ar avea nici o țintă nouă de atins, dar ea a găsit una: A fost pentru prima dată când Sharapova a venit înapoi de la un set de jos pentru a câștiga în trei meciuri și a intra în finală.

Citește și SIMONA HALEP - „Machidoanca de aur” a tenisului românesc

2) Halep a făcut ceva ce nu a fost făcut în aproape 16 de ani.
Simona Halep este primul jucător - de la Lindsay Davenport la US Open din 1998 - care ajunge să joace prima dată o final„ de Grand Slam, fără să piardă (și Davenport a continuat să câștige și seturile din finală).

3) Sharapova, care este în prezent nr.8, se va ridica la nr.6 ca runner-up și nr.5, ca și campioană.

4) Halep este nr.3 acum, indiferent dacă va câștiga sau va pierde. În luna martie, Halep a devenit cel mai bine clasat român în istoria WTA, atunci când a crescut de la nr.7 la nr.5 după Indian Wells. Ea a devenit nr.4 după Roma și finala o urcă la nr.3. Cu un an în urmă, a fost nr.57.

5) Cine câștigă finala de sâmbătă va fi Nr.1 ​​pe drumul spre Singapore clasament. Dacă Sharapova câștigă finala, ea va fi nr.1 și nr.3 Halep - dacă Halep câștigă finala, ea va fi nr.1 și nr.2 Sharapova.  

Citeste continuarea AICI

×
Subiecte în articol: felicia simona halep