x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Andone cauta formula ideala pentru retur

Andone cauta formula ideala pentru retur

02 Feb 2005   •   00:00

Campionii vor sustine sapte meciuri amicale, printre adversari numarandu-se Levski Sofia, Arsenal Kiev, Legia Varsovia si Zilina, ultima fiind fosta adversara din preliminariile Ligii Campionilor.

DANIEL STAN












INCREZATOR. In ciuda rezultatelor negative din "amicalele" de pana acum, Ioan Andone ramane optimist si spera ca echipa sa sa atinga varful de forma


Dupa o prima perioada de pregatire desfasurata la Saftica, dinamovistii vor pleca astazi in Antalya, pentru trei saptamani. "Pana acum a fost doar o perioada de cautari. Abia acum voi cristaliza lotul de baza pentru retur", a declarat antrenorul Ioan Andone.

SCHIMBARI. Comparativ cu lotul din prima parte a sezonului exista destule schimbari in garnitura care va decola spre Turcia. Astfel, Danciulescu, Cristi Munteanu, Vlad Munteanu, Alistar, Claudiu Dragan, Naidin sau Ciobotariu au plecat catre alte zari, venind in schimb trei nume noi: Tibor Moldovan, Adrian Cristea si Ianis Zicu. Machidonul este pariul lui Andone: "Trebuie sa-l fac sa revina la forma de dinainte de a pleca la Inter. Este pariul meu".

PROGRAM. In perioada cantonamentului din Antalya, campionii vor sustine si sapte partide de verificare, programul fiind urmatorul: Jeff United (9 februarie), Levski Sofia (11 februarie), Cernomoret Odessa (14 februarie), MSK Zilina (16 februarie), Arsenal Kiev (18 februarie), Legia Varsovia (20 februarie) si BATE Borisov (22 februarie). Posibil ca, in functie de conditiile meteo, antrenorul Ioan Andone sa mai treaca in agenda doua jocuri. "Va fi un cantonament lung si sper sa atingem varful de forma", a precizat tehnicianul "cainilor".

TRANSFER. Curtat de Dinamo de mai mult timp, fundasul lui FC National Jonathan McKain ramane in continuare o prioritate. Cum in acest inter-sezon "cainii" au imprumutat doi fotbalisti in Cotroceni, Cristi Munteanu si Vlad Munteanu, in situatia in care echipa se afla in criza de efectiv dupa masivele plecari la "Poli" Timisoara, se pare ca australianul va ajunge la Dinamo totusi, dar din vara. "Noi i-am ajutat acum, la greu, si sper sa avem prima optiune la vara pentru McKain", a declarat un oficial al campionilor.












ALEGERE


Revenit in tara marti, Ianis Zicu a bifat ieri-dimineata primul antrenament alaturi de "caini". Jucatorul imprumutat de Inter Milano sustine ca a ales Dinamo dintre alte patru oferte din Italia:

"Mi-a fost teama sa nu mai pierd iar un an si jumatate fara sa joc. Am ales Dinamo si cu sufletul." Referitor la faptul ca, asa cum s-a vehiculat, ar avea un salariu de 400.000 de dolari, cel mai mare din Divizia A, Zicu a negat: "Nu este adevarat. Nu ma gandesc la primele de la Dinamo. Nu sunt mercenar".











×
Subiecte în articol: sport februarie