x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BCR Open Romania / Finala Volandri - Melzer

BCR Open Romania / Finala Volandri - Melzer

de Ionut Paduraru    |    17 Sep 2006   •   00:00

Ultima editie a turneului, gazduita de Bucuresti, programeaza astazi finala. In meciul transmis in direct de Antena 1, de la ora 13:15, se vor intalni italianul Filippo Volandri, cap de serie numarul 2, si austriacul Jurgen Melzer.

Ultima editie a turneului, gazduita de Bucuresti, programeaza astazi finala. In meciul transmis in direct de Antena 1, de la ora 13:15, se vor intalni italianul Filippo Volandri (foto), cap de serie numarul 2, si austriacul Jurgen Melzer.

Volandri l-a eliminat ieri, in semifinale, pe castigatorul de anul trecut al turneului, francezul Florent Serra. Italianul a castigat primul set la tie-break, iar apoi s-a impus si in setul secund, scor 6-4, la capatul unei partide spectaculoase.

O misiune mult mai usoara a avut cel de-al doilea finalist, Jurgen Melzer, care a profitat de abandonul adversarului sau, Paul-Henri Mathieu. Francezul, cap de serie numarul 8, a suferit o entorsa la piciorul stang imediat dupa ce a pierdut primul set cu 6-4, fiind nevoit sa-i cedeze lui Melzer locul in ultimul act.

×
Subiecte în articol: sport