x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CCA - Serea şi Colţescu, pe făraş

CCA - Serea şi Colţescu, pe făraş

de Dragos Stoica    |    05 Sep 2007   •   00:00
CCA - Serea şi Colţescu, pe făraş
Sursa foto: Raed Krishan/

După ce a greşit grav in favoarea lui CFR Cluj la meciul cu Ceahlăul, Sebastian Colţescu va fi retrogradat in Divizia B, in timp ce Ionică Serea, care a avantajat Timişoara in victoria obţinută la Arad, riscă excluderea din arbitraj.

După ce a greşit grav in favoarea lui CFR Cluj la meciul cu Ceahlăul, Sebastian Colţescu va fi retrogradat in Divizia B, in timp ce Ionică Serea, care a avantajat Timişoara in victoria obţinută la Arad, riscă excluderea din arbitraj.

Ionică Serea şi Sebastian Colţescu şi-ar putea incheia măine carierele in arbitraj, cei doi urmănd să fie sancţionaţi pentru greşelile comise in partidele UTA - "Poli" Timişoara 2-3, respectiv CFR Cluj - Ceahlăul 2-1. Lui Serea i se reproşează neacordarea unui penalty clar pentru UTA la scorul de 2-2, in timp ce Colţescu le-a făcut clujenilor cadou o lovitură de la 11 metri, deşi faultul asupra lui Fabianni a avut loc la un metru in afara careului.

PEDEPSE. In cursul după-amiezii de ieri, arbitrii şi asistenţii din Lotul A au fost convocaţi la sediul CCA de la "Casa Fotbalului" pentru o şedinţă de analiză a prestaţiilor din primele şase etape scurse din actuala ediţie de campionat, urmănd ca azi să efectueze o testare fizică pentru testul FIFA. La finele acestei zile, conducerea CCA ar urma să anunţe deciziile luate in cazul lui Serea şi Colţescu, primul riscănd scoaterea definitivă din arbitraj, iar al doilea eliminarea de pe lista FIFA şi retrogradarea la Liga a II-a. Luni, preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a declarat că a fost anunţat printre primii despre decizia, incă neoficială, luată in legătură cu Colţescu. "L-au retrogradat la eşalonul secund. In plus, am inţeles că l-au şi scos de pe lista FIFA. Poate că Sebastian Colţescu a primit ce a meritat", a comentat Gheorghe Ştefan. La răndul său, arbitrul nu a părut foarte surprins de acest zvon, dănd senzaţia că se aşteaptă la o măsură drastică. Totodată, Colţescu a invocat in apărarea sa anumite probleme familiale, arbitrul aflăn-du-se in plin proces de divorţ.

De acord

Patronul Rapidului, George Copos, a salutat ieri posibila excludere din arbitraj a lui Serea şi Colţescu. "Aşa trebuie să se procedeze mereu, cei care greşesc in mod repetat şi intenţionat să fie excluşi. Dacă se va continua cu acest gen de decizii, intr-un an nimeni nu va mai solicita arbitri străini", a declarat Copos, care a mai adăugat că se va supune oricărei hotărări FRF in legătură cu aducerea sau nu a unei brigăzi străine la meciul cu Steaua.

×
Subiecte în articol: sport colţescu serea