x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CHELSEA – CFR CLUJ / Ultima reprezentaţie

CHELSEA – CFR CLUJ / Ultima reprezentaţie

de Dragos Stoica    |    09 Dec 2008   •   00:00
CHELSEA – CFR CLUJ / Ultima reprezentaţie

Formaţia antrenată de Maurizio Trombetta îşi va încheia în această seară participarea în premieră în grupele Ligii.



Ocazie frumoasă pentru ca CFR să iasă cu capul sus după prima participare în grupele Ligii Campionilor! Campionii României vor disputa în această seară, cu începere de la 21:45, ultimul meci din aventura europeană a actualului sezon, urmând ca formaţia clujeană să încerce să ţină în şah pe Chelsea chiar pe Stamford Bridge.

ENGLEZII SUNT ÎN GARDĂ
Montaţi la maximum pentru jocul din această seară din cauza situaţiei din clasament, conform căreia ar putea rata prezenţa în primăvara Ligii în cazul în care n-ar obţine victoria contra lui CFR, londonezii nu le dau şanse prea multe elevilor lui Trombetta. "În mod normal, în acest moment suntem calificaţi, chiar dacă nu am fost la înălţime în fiecare meci. Trebuie să câştigăm. Pentru psihic, e foarte bine să ştii că eşti favorit, dar ne aşteptăm la o replică dură din partea românilor", a explicat căpitanul naţionalei Germaniei, Michael Ballack. Echipa lui Luiz Felipe Scolari a fost tot mai criticată în ultima perioadă de presă şi de fani. Dacă nu ar lua toate punctele cu CFR, englezii aşteaptă deznodământul meciului Roma – Bordeaux.

Îl demit pe Scolari?

Dacă nu va pierde pe Stamford Bridge, CFR ar putea determina în mod direct demiterea tehnicianului Luiz Felipe Scolari, care a declarat că se va urca în primul avion de Brazilia dacă echipa sa nu va continua în Liga Campionilor. "M-a surprins această declaraţie, deoarece a fost o lipsă de respect faţă de Cluj şi faţă de fotbalul românesc. Am dovedit că suntem destul de buni să învingem echipe mari şi cu siguranţă putem învinge pe Chelsea chiar pe propriul stadion. N-a făcut altceva decât să ne ambiţioneze şi mai tare. Toţi vrem să ne prezentăm cât mai bine la o astfel de partidă, când suntem practic sub ochii întregului continent", a afirmat ieri Culio.

Petrescu, prezent

Fostul jucător al lui Chelsea din perioada 1995-2000, Dan Petrescu, a plecat în urmă cu două zile la Londra, urmând să asiste la meciul din această seară din tribună. De altfel, tehnicianul Unirii Urziceni va comenta partida pentru un post de televiziune britanic, urmând ca în week-end să facă acelaşi lucru la meciul pe care Chelsea îl va disputa duminică, tot pe teren propriu, cu West Ham United. Deşi a evoluat în Anglia şi sub culorile lui Sheffield, Bradford şi Southampton, Petrescu s-a declarat mereu un fan înrăit al lui Chelsea.

"Dacă am fi bătut la Roma sau la Bordeaux, acum n-am mai fi avut emoţii. Acum nu ne mai gândim decât la o victorie în faţa lui CFR Cluj. Înţelegem că românii sunt o echipă foarte bună, dar noi avem o şansă extraordinară"
Luiz Felipe Scolari - antrenor Chelsea

×
Subiecte în articol: sport chelsea