x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Romaniei - Hagi si Timisoara, eliminati

Cupa Romaniei - Hagi si Timisoara, eliminati

de Ionut Paduraru    |    Dragos Stoica    |    08 Dec 2005   •   00:00
Cupa Romaniei - Hagi si Timisoara, eliminati

Petrolul Ploiesti a scos din competitie pe "Poli" Timisoara, invingand cu scorul de 3-2.

Creditata cu sanse la cucerirea Cupei, Poli a parasit rusinos competitia, fiind trimisa acasa de o divizionara secunda.

Bomba "sferturilor" a explodat ieri la Targu-Jiu, unde Timisoara s-a vazut umilita de divizionara secunda Petrolul Ploiesti.

SURPRIZA. Condusi din minutul 13, elevii "Regelui" au trecut in avantaj dupa golurile lui Caramarin si S. Radoi, dar Marinescu a egalat din penalty. Cu cinci minute inainte de final, Parsa a inscris si l-a aruncat pe Hagi in bratele disperarii. "Eu am venit la Timisoara sa fac performanta. Nu ma multumesc cu jumatati de masura. Multi jucatori din cei pe care i-am aliniat azi vor pleca in iarna. Voi cauta pe piata externa, pentru ca acolo fotbalistii au alta mentalitate", a declarat ieri Hagi, devenit celebru si dupa ce a lansat sintagma "cui ii e frica de lup sa nu intre in padure". Ieri, tocmai "lupii" l-au devorat.

GREU. Rapid s-a chinuit enorm cu Poli Iasi, giulestenii calificandu-se in semifinale datorita unui gol marcat de Ilyes in ultimele secunde. "Din nou au fost niste greseli de arbitraj care au influentat jocul. Daca nici reusita lui Onofras nu a fost gol valabil, atunci nu mai exista goluri in fotbal", a afirmat antrenorul iesenilor, Ionut Popa. In minutul 18, Onofras a inscris de la 18 metri, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

SFERTURI DE FINALA
  • PETROLUL - Poli Timisoara 3-2
    Hadnagy (’16), Marinescu (’70 - pen.), Parsa (’85) / Caramarin (’26), S. Radoi (’55)
  • Jiul - FARUL 0-1
    V. Gheorghe (’68)
  • Poli Iasi - RAPID 0-1
    Ilyes (’90+2)
  • Otelul - FC NATIONAL (dupa penalty-uri) 3-4 (0-0)
    Au marcat: Munteanu, Craciun, Izvoranu, au ratat Balauru, M. Alexandru
    Au marcat: Lita, M. Oprea, I. Savu, M. Savu, a ratat Bundea
  • FRICA
    Dupa ce formatia sa a pierdut la loviturile de departajare calificarea in semifinale, antrenorul Otelului, Ion Gigi, a declarat ca doi dintre elevii sai au refuzat sa execute penalty-uri. "Sunt suparat pentru ca unii dintre jucatori au refuzat sa-si asume responsabilitatea. Este vorba de Marginean si Zeciu, care mi-au spus ca nu au curaj sa bata. Asa ca am fost nevoit sa-i trec pe lista pe Balauru si Marian Alexandru", a spus Gigi.

    MULTUMIT
    La meciul dintre Farul si Jiul, disputat ieri la Bucuresti, pe Stadionul "Mogosoaia", a asistat si tehnicianul german Wolfgang Frank, care este in negocieri cu conducerea formatiei de pe Litoral pentru preluarea echipei din iarna. "Farul este formata din multi jucatori tineri si asta imi place cel mai mult. Deocamdata, nu pot sa spun altceva despre Farul sau fotbalul romanesc", a spus antrenorul german.
    ×
    Subiecte în articol: sport