x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dica si Bostina, in dizgratie

Dica si Bostina, in dizgratie

04 Apr 2005   •   00:00

Gigi Becali i-a vazut drept principali vinovati pentru semiesecul din partida cu Apulum pe Nicolae Dica si pe Gabriel Bostina, cei doi jucatori fiind acuzati de patron ca "au mimat fotbalul" la Alba-Iulia.



  • de IONUT PADURARU

  • IESITI DIN FORMA. Dica (stanga) si Bostina au fost slabi la Alba-Iulia si s-au ales cu reprosuri din partea patronului echipei, fiind la un pas sa se renunte la ei
    La inceputul saptamanii trecute, dupa ce a revenit in tara, Walter Zenga a avut o discutie cu Gigi Becali, tehnicianul solicitandu-i patronului mai multa discretie in ceea ce priveste implicarea in alcatuirea echipei.

    DIFERENTA. Dupa aceasta intalnire, miliardarul din Pipera declara ca va da in continuare unele indicatii pentru stabilirea titularilor, dar ca acest lucru va ramane doar intre el si Zenga. Cu toate acestea, inca de la primul rezultat nefavorabil, Becali a spus ca a fost nemultumit de evolutiile lui Bostina si Dica: "Bostina si Dica au stat pe teren si au mimat fotbalul, nu se putea mai mult in asemenea conditii". Atitudinea tehnicianului italian a fost mult mai diplomata: "Au fost lucruri care m-au nemultumit, dar pe care le spun in vestiar, nu in public". Dupa noua iesire a presedintelui stelist, e posibil ca Dica si Bostina sa fie lasati pe banca in meciul de maine, cu Gloria, restanta din etapa 16.

    ANTECEDENTE. Dica si Bostina sunt "clienti" mai vechi ai lui Gigi Becali, prestatiile celor doi fiind "taxate" deseori de patron. "Personal nu imi place Dica, insa deocamdata e important in angrenajul echipei", spunea Becali in urma cu cateva luni, la o intalnire cu fanii. Bostina a fost rezerva in tur, dupa ce si-a suparat patronul cu evolutia din meciul cu Rapid. Ex-galateanul a fost considerat de Becali drept cel mai slab jucator in returul cu Villarreal.

    ×
    Subiecte în articol: sport dică bostina dica bostina