x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DVD Ilie Balaci

DVD Ilie Balaci

16 Mar 2010   •   00:00
DVD Ilie Balaci
5605-116173-untitled1.jpgCu siguranţă că nici o statistică nu va putea să dea un verdict. Cine a fost cel mai bun fotbalist din toate timpurile?  Hagi, Dobrin sau Balaci?

Cu primii doi există mărturiile incontestabilului lor talent, prin DVD-urile existente pe piaţă. Jurnalul Naţional vine să întregească această colecţie a valorilor şi vă propune, vineri, 19 martie, o Ediţie de Colecţie cu DVD despre Ilie Balaci.

Inseparabil pe vecie de numele Universităţii Craiova, la ale cărei succese a contribuit decisiv în anii '70-'80, fosta glorie a Băniei repune pe tapet problema celui care a fost cel mai valoros jucător român din istorie.

În 24 de pagini şi în aproape 90 de minute de imagini care conţin secvenţe de arhivă, interviuri şi un reportaj exclusiv făcut în Kuweit, acolo unde antrenează în prezent "Minunea Blondă", Ilie Balaci vorbeşte dezinvolt despre momentele trăite în Bănie, ratarea unui transfer fabulos la AC Milan, accidentarea sa la numai 27 de ani şi decăderea "Craiovei Maxima". Totodată, Mircea Lucescu admite că Ilie a fost unul dintre cei mai apro­piaţi colaboratori ai săi din teren, în timp ce Cornel Dinu evocă episodul celui mai tânăr debutant în naţională, la doar 17 ani şi 6 luni.

Un produs ce nu trebuie să lipsească din vitrina nici unui microbist!

×
Subiecte în articol: sport ilie balaci dvd