x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport James Rodriguez i-a salvat viața lui Coulibaly, care a suferit un stop cardiac pe terenul de joc

James Rodriguez i-a salvat viața lui Coulibaly, care a suferit un stop cardiac pe terenul de joc

13 Ian 2022   •   11:10
James Rodriguez i-a salvat viața lui Coulibaly, care a suferit un stop cardiac pe terenul de joc

O fotografie apărută în cursul zilei de miercuri a scos la iveală faptul că James Rodriguez a efectuat o manevră de prim ajutor care i-a salvat viața lui Ousmane Coulibaly după ce acesta a suferit un stop cardiac în timpul unui meci jucat în campionatul din Qatar.

„În timpul meciului din QNB Stars League dintre Al Rayyan și Al Wakrah, disputat sâmbătă, Ousmane Coulibaly a suferit un atac de cord care a necesitat intervenția personalului medical și a ambulanței prezente la locul de desfășurare", se arată într-un comunicat al ligii din Quatar.

Starul din Mali rămâne în stare stabilă la spital iar conform comunicatului „jucătorul primește în prezent îngrijirile și atenția medicală necesară.”

Internaționalul din Mali, în vârsă de 32 de ani, cu 16 selecții la națională, evolua pentru Al Wakrah în timpul meciului din QNB Stars League cu Al Rayyan, când s-a prăbușit pe teren, în fața porții adverse, spre finalul primei reprize.

Medicii panicați s-au grăbit să intre pe teren, iar meciul a fost întrerupt temporar.

James Rodriguez, care joacă acum pentru Al-Rayyan, a alergat în ajutorul lui Coulibaly, înainte ca medicii să ajungă acolo.

Columbianul, fost mijlocaș la Everton și Real Madrid, a fost surprins de beIN SPORTS în timp ce îi ajusta capul rivalului său pentru a-i permite acestuia să poată respira, înainte ca medicii să ajungă la fața locului pentru a continua tratamentul.

După ce și-au dat seama de gravitatea problemei, meciul a fost în cele din urmă abandonat, scorul fiind 1-0 pentru Al Rayyan, în momentul prăbușirii lui Coulibaly.

Între timp, jucătorii de la Al Wakrah și Al Rayyan au adus un omagiu personalului medical care i-a salvat viața lui Coulibaly, la începutul meciul reprogramat, disputat luni.

Ei au format o gardă de onoare și i-au aplaudat pe eroi pe teren înainte de a poza cu ambele echipe care au ținut un tricou cu numele lui Ousmane Coulibaly.

Al Rayyan a câștigat în cele din urmă meciul cu 3-0, Rodriguez marcând de două ori.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: viata salvata