x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Kickboxing: Luptătorii români vor participa la Londra într-o nouă gală Respect World Series

Kickboxing: Luptătorii români vor participa la Londra într-o nouă gală Respect World Series

16 Iun 2016   •   20:15
Kickboxing: Luptătorii români vor participa la Londra într-o nouă gală Respect World Series

Mai mulţi luptători români vor participa la Londra într-o nouă gală Respect World Series, la începutul lunii viitoare, informează un comunicat remis joi AGERPRES.

A doua gală de K1 Respect World Series se va desfăşura pe 2 iulie în Londra, iar printre luptătorii români care vor intra in ring se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy sau Sebastian Ciobanu.

Unul dintre cele mai aşteptate meciuri este cel dintre Andrei Stoica şi Chris Cooper.

Andrei Stoica s-a arătat optimist: "Mă pregătesc în fiecare zi, am revenit la forma potrivită pentru meci. Ştiu că nu am un adversar uşor, însă acest lucru mă motivează şi mai mult. Dezideratul nostru este să-i facem mândri pe români indiferent unde luptăm. Mă bucur că ajungem la Londra. Îi aşteptăm atât pe românii care locuiesc în Regat, cât şi pe britanici să ne fie alături. Promitem o seară de neuitat pe 2 iulie".

Organizatorii promit un show complet. "A doua gală pe care o organizez va avea loc într-o arenă de 5 stele şi aducem în faţa publicului cei mai titraţi luptători din România şi din Europa. Mă bucur enorm când observ interes crescut din partea publicului pentru această gală. Suntem la început de drum şi suntem încrezători că vom deveni una dintre cele mai importante promoţii din lume", a precizat Alin Panaite, preşedinte Respect World Series.

Managerii noului circuit spun că fac preselecţii pentru a aduna cei mai buni luptători din România, iar interesul tinerilor este unul crescut pentru sporturile de contact. "În sala unde se antrenează vedetele K1 din România vin săptămânal tineri care îşi doresc să fie precum fraţii Stoica sau Benjamin Adegbuy sau alţi eroi. Avem încredere că acest sport are un viitor sigur", a afirmat Alin Panaite.

Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Stratfort, de la ora 18,00. Vor intra in ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Bădoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob şi mulţi alţii.

Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie la Londra.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: Respect World Series kickboxing