x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Portarul unei echipe de fotbal din Australia și arbitrul, bătuți de suporteri în timpul meciului

Portarul unei echipe de fotbal din Australia și arbitrul, bătuți de suporteri în timpul meciului

de Redacția Jurnalul    |    18 Dec 2022   •   06:40
Portarul unei echipe de fotbal din Australia și arbitrul, bătuți de suporteri în timpul meciului
Sursa foto: Twitter/Esteban Novo

Portarul unei echipe de fotbal din Australia a fost bătut de suporteri chiar în timpul unui meci din campionatul național. Fanii au intrat pe teren, iar partida nu s-a mai reluat.

Meciul Melbourne City-Melbourne Victory din A-League a fost abandonat după ce fanii au rănit un jucător și un arbitru.

Fanii au intrat pe teren în minutul 22 al meciului. Arbitrul Alex King a încercat să îl protejeze pe portarul lui City, Tom Glover, însă ambii au fost răniți la nivelul feței după ce au fost loviți cu o găleată metalică.

Imagini de pe stadion par să-l arate pe Glover aruncând o rachetă înapoi în direcția suporterilor înfuriați ai echipei adverse și provocându-i pe aceștia, care au năvălit pe teren câteva secunde mai târziu.

Firma care se ocupa cu securitatea a asistat neputincioasă la scenele rușinoase care au urmat, când Glover a fost lovit în față, în timp ce arbitrul Alex King a fost și el atacat.

Glover a fost cusut înainte de a fi transportat la spital pentru analize. În timpul altercației, un cameraman de televiziune a fost și el rănit de o brichetă.

Conducerea clubului Victory a anunțat că este „devastată" și „condamnă fără echivoc comportamentul îngrozitor" al fanilor la meciul de sâmbătă, potrivit BBC.

Din motive de securitate, meciul nu s-a mai reluat.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bătaie pe stadion portar rănit