x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Acarii şi ciocănarii

Acarii şi ciocănarii

01 Dec 2011   •   21:00
Acarii şi ciocănarii

Munca unui acar consta in ma­ne­vra­rea vagoanelor, organizarea seturilor de vagoane si platforme pe calea ferata, in scopul de a le directiona catre destinatia dorita, in conditii de siguranta. Ciocanarul este un muncitor calificat, care da cu ciocanul in roti. Rotile trenului. Echipa Rapidului a aratat lamentabil in meciul cu israelienii, primind si o lovitura de la 11, gratuit.

Antrenorul Razvan Lucescu a pus pe seama lipsei de experienta in cupele europene, mentionand ca s-au facut greseli mari in aparare si ca nu este multumit ca jucatorii sai au incasat noua goluri in ultimele trei partide.
"Am traversat cinci zile urate, iar acum avem obligatia sa luptam ca sa depasim aceste momente. Aceste absente din ultimii ani din cupele europene au contat, s-a vazut ca Rapid nu are experienta in cupele europene, pentru ca fiecare greseala am facut-o a fost taxata. Am aratat exact ce inseamna lipsa de experienta si momentele in care orice-ai face iese pe dos. In schimb, israelienii au avut eficienta maxima, au inscris de fiecare data cand li s-a ivit ocazia. Este o seara neplacuta, dar care din fericire poate fi considerata o seara cu infrangere care nu conteaza", a spus dupa meci tehnicianul giulestean.

Probabil ca in prima partida din Liga Europeana, atunci cand giulestenii invingeau in Israel, cu 1-0, prin golul lui Herea, experienta era mult mai mare. Nici in campionat nu prea au experienta rapidistii, in ultima etapa fiind net depasiti de o echipa foarte experimentata, Pandurii Targu-Jiu, oltenii castigand cu 3-0.
La cat este de suparat George Copos, care a mai declarat in urma cu cativa ani ca tri­mite jucatorii la munca de jos, nu ar fi exclus ca acum sa-i trimita sa faca pe acarii si ciocanarii prin Gara de Nord.
De altfel, patronul Rapidului, recunoscut pentru faptul ca "imparte bani cu nemiluita", a avut parte de doua deziluzii. Una a virat suma de 200.000 de euro in contul lui Ovidiu Herea, parte a intelegerii de prelungire a contractului. Cealalta de­zamagire a fost infrangerea, care a mai adus o gaura de 140.000 de euro in buget.

"In vara s-a gresit profund, s-a gresit imens ca nu au fost adusi atacanti. Au fost erori inimaginabile, nu vreau sa vorbesc despre cine este vinovat. Dar in iarna va asigur ca le voi repara eu pe toate"
George Copos, patron Rapid

Suparare
Portarul Daniel Coman, care in ultimele trei partide a in­ca­sat noua goluri, a declarat ca echi­pa sa nu a putut mai mult. "Am intalnit o echipa buna intr-un meci fara prea mare insem­na­tate. Suntem an­gre­nati in doua competitii, Cupa si campio­na­tul, iar duminica avem un meci foarte important cu Spor­tul, pe care trebuie sa-l castigam. Suntem tristi ca am pierdut, dar ple­cam cu ca­pul sus, pentru ca avem o echipa buna, unita si sunt convins ca vom face lucruri frumoase impreuna. Cu totii suntem vinovati pentru aceasta infrangere", a spus "Robocop". Acesta a fost huiduit copios de cei aproxi­m­ativ 7.000 de spectatori si a ce­dat nervos la finalul meciului, cand a spus: "Pentru mine, galeria Rapidului a murit de anul trecut, e inexistenta!".

×
Subiecte în articol: rapid bucuresti