x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Aliuţă, aproape oltean

Aliuţă, aproape oltean

de Dragos Stoica    |    08 Sep 2010   •   00:00
Aliuţă, aproape oltean
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Oltenii sunt pe punctul să-şi întărească linia de mijloc cu Marian Aliuţă, ultima dată în lotul nou-promovatei Victoria Brăneşti.

Fotbalistul şi-a reziliat ieri înţelegerea pe care o avea cu echipa lui Ilie Stan, surse din cadrul grupării din Bănie dând ca sigură legitimarea sa la Craiova până vineri, când expiră perioada de transferări. În vârstă de 32 de ani, Aliuţă este văzut de Victor Piţurcă drept cel care poate ordona fazele ofensive ale "alb-albaştrilor", aflate în suferinţă în primele şase etape. Problema este că fotbalistul a evoluat în ultimii doi ani în Azerbaidjan, la Neftci Baku, fiind în prezent în urmă cu pregătirea fizică. "Piţi se gândeşte la Aliuţă că poate să-i ţină bine zona mediană maximum o repriză în acest moment, dar tot e ceva în plus faţă de ceea ce există în prezent la echipă. Dacă vor apărea şi banii promişi de Mititelu îl va aduce pe Tibi Bălan cel târziu la iarnă", au declarat surse din cadrul oltenilor.


Banii întârzie
Privită drept semnul de relansare financiară a clubului din Bănie, sosirea lui Victor Piţurcă în funcţia de manager general nu a adus deocamdată rezultatele scontate. Neplătiţi de trei luni, jucătorii aşteaptă să intre în posesia unei părţi a ratelor restante cel târziu până la meciul cu Pandurii, programat lunea viitoare, în timp ce salariaţii clubului au de primit salarii din urmă cu patru-cinci luni! După toate probabilităţile, se pare însă că Adrian Mititelu a dat asigurări că-şi va achita promisiunile în aceste zile.

×
Subiecte în articol: liga 1