x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bătuţi de la "Centru"

Bătuţi de la "Centru"

de Dragos Stoica    |    21 Aug 2011   •   21:00
Bătuţi de la "Centru"

Pana ieri-seara, cel mai spectaculos meci al etapei s-a disputat la Cluj. Cinci goluri si o sumedenie de ocazii si-au impartit "U" si Sportul intr-o adevarata pledoarie pentru fotbalul de calitate, paradoxal, in conditiile in care partida s-a disputat fara spectatori. Din pacate, reprezentatia celor de pe gazon a avut de suferit din cauza imixtiunii gratuite a arbitrului Radu Petrescu in cea de-a doua repriza, cand acesta a influentat balanta in favoarea gazdelor prin eliminarea aiurea a lui Apostu, dupa un fault involuntar. La finalul partidei, an­trenorul oaspetilor, Valeriu Ra­chita, nu si-a putut ascunde frustrarea. "Cred ca o sa ne retragem din cam­pionat! O sa am o discutie si cu Pri­maria, pentru ca nu se mai poate. Am luat in prima etapa 300 de mi­lioane amenda total aiurea, apoi

400 de milioane cu Rapid. La Vaslui ati va­zut si voi ce a fost. O sa dam un co­municat saptamana viitoare, in care o sa spunem ca dam echipa Ligii, Fe­de­ratiei, cui vrea sa o ia. Legat de penalty nu pot sa ma pronunt. Nu vorbesc in special de arbitrajul din seara asta. Vor­besc de ceea ce se in­tampla cu echi­pa Petrolul. Cu Rapid ne-a dat no­ua suspendarea terenului pentru ca au aruncat cei de la Ra­pid cu torte. Va rog sa ma credeti ca nu mai pot! Ma asteptam la altceva. Nu se poate! Mergem la scoli, facem licenta PRO, facem stadion, spuneti ce sa-i invat pe jucatori? Noi nu vrem circ, nu vrem scandal, vrem doar fotbal. Pro­ba­bil ca au crezut ca tacem din gura, noi nu o sa facem scandal nici acum. Nu ma intereseaza suspen­darea arbitrului, nu ma intereseaza arbitrajul.

Cat s-a jucat 11 la 11 ne-am luat ma­su­rile de rigoare, stiam ce trebuie facut. Am jucat cu mijloacele noastre. Duceam meciul spre ceea ce ne do­ream. Golul de 3-2 l-am primit pe gre­seala noastra. La valoarea pe care o ai, sa fii devansat la un duel aerian e inacceptabil. Apostu va primi o amen­da de 1.000 de euro pentru cartonasul rosu pri­mit, chiar daca nu l-a atins pe portar", a spus dupa meci Ra­chita. De partea cealalta, Ionut Badea a considerat ca victoria clu­jenilor a fost meritata: "Azi am facut o propaganda buna fotbalului. Faptul ca am crezut pana in ultima clipa ne-a adus victoria, contra unei echipe care s-a multumit doar sa se apere si sa aiba o tendinta de contraatac. Asa am luat si golurile. Din punctul meu de vedere, cartonasul rosu e justificat. Cu parere de rau, pot sa spun ca Petrolul nu m-a surprins. A fost o neatentie care ar fi putut sa ne coste. Daca nu castigam, fotbalul era nedrept".

×
Subiecte în articol: fotbal intern