x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Becali l-ar vrea pe Florescu. Szekely, dat afară!

Becali l-ar vrea pe Florescu. Szekely, dat afară!

30 Mar 2011   •   12:08
Becali l-ar vrea pe Florescu. Szekely, dat afară!
Sursa foto: /Intact Images
158858-349687-3003-florescu.jpgFinanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat în această dimineaţă că ar vrea să-l aducă în Ghencea pe internaţionalul român George Florescu, liber de contract după ce a fost concediat de gruparea rusă Alania Vladikavkaz.

"L-aş vrea pe Florescu la Steaua, îmi place ca fotbalist. El joacă în genul lui Mirel Rădoi. Şi-a dat viaţa pe teren, e un jucător bunicel", a spus Gigi Becali la Sport.ro. George Florescu a intrat în istoria echipei naţionale de fotbal, fiind singurul fotbalist selecţionat la reprezentativă care nu are însă contract cu o echipă de club.

În schimb, Becali a anunţat că Szekely nu va mai juca la Steaua, după ce a înjurat mai mulţi membri ai stafului tehnic. "Niciodată în viaţa lui Szekely nu mai are viaţă la Steaua. Nu ştiu de ce a înjurat Szekely, dar a înjurat urât de tot. Îl dau gratis, fără nici un ban, să îl ia Iancu. La Steaua s-a întâmplat un lucru foarte grav, care nu s-a întâmplat niciodată de când sunt eu. Eu pot sa iau măsuri doar pe cale civilă, dar în privinţa contractului nu am ce să-i fac. Să vedem ce modalităţi avem, pentru că Szekely nu mai are voie să stea în grupul ăla că îmi distruge tot. Dacă Iancu îl mai doreşte, iau în calcul şi să îl dau la Timişoara. Eu nu accept în casa mea să înjuri", a mai spus el.

×