x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Blatter a inaugurat Centrul de la Buftea

Blatter a inaugurat Centrul de la Buftea

de Mihai Igirosanu    |    06 Sep 2011   •   21:00
Blatter a inaugurat Centrul de la Buftea

In dimineata meciului de ieri, cu Fran­ta, care a prilejuit inaugurarea National Arena, presedintele FIFA, Sepp Blatter, presedintele FRF, Mir­cea Sandu, premierul Emil Boc si primarul orasului Buftea, Ion Stoica, au inaugurat Centrul Tehnic al Fede­ra­tiei Romane de Fotbal, din orasul Buf­tea. Mircea Sandu a facut impreu­na cu Sepp Blatter un tur al comple­xului sportiv, iar seful FRF i-a prezentat presedintelui FIFA facilitatile ba­zei sportive, apoi au urmarit me­ciu­ri­le care se disputau pe cele patru te­re­nuri. La ceremonia de inaugurare, UEFA a fost reprezentata de Frantisek Laurinec, membru in Co­mi­tetul Executiv al UEFA.

De asemenea, au mai fost prezenti presedintele ANST, Doina Melinte, presedintele COSR, Octavian Morariu, precum si arbitri, fosti arbitri, dar si fosti fotbalisti profesionisti. Presedintele FRF, Mircea Sandu, a promis ca in patru ani fotbalul romanesc isi va recapata stralucirea: 'Atat sportivii, cat si spectatorii vor avea conditii exceptionale. Avem un proiect generos pentru urmatorii ani, care sa ne dea continuitate si performantele sa fie consecutive. Vom face demersurile ca in patru sau cinci ani fotbalul romanesc sa-si recapete stralucirea la un nivel inalt'.

'Seful' e multumit
Omul numarul 1 al fotbalului mondial, Sepp Blatter, s-a aratat relaxat si a savurat momentele petrecute la Buftea. 'E un mo­ment important pentru Romania, sunt onorat si bucuros sa fiu pre­zent aici la Buftea, pentru inaugurarea acestui complex, dar si a no­u­lui stadion. Este ceva ex­cep­tio­nal la Buftea! Asa ceva nu se construieste foarte des... De obicei, cand merg in diverse tari ina­u­guram sediul Federatiei sau un teren de fotbal', a spus Blatter.

×
Subiecte în articol: fotbal intern