x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Brandan, în Ghencea

Brandan, în Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    01 Sep 2010   •   00:00
Brandan, în Ghencea
Sursa foto: Răzvan Păsărica/Rpressport/Intact Images

Lista jucătorilor de la Unirea Urziceni care vor ajunge la Steaua este definitivă. Pe lângă Galamaz, Apostol, Bilaşco, Ricardo, Onofraş şi Marinescu, în Ghencea va ajunge şi argentinianul Pablo Brandan.

Deşi transferul său intrase în impas, lipsa unor oferte concrete din străinătate şi discuţiile cu foştii săi colegi l-au determinat pe sud-american să aleagă tot Ghencea. Din câte se pare, venirea lui Raul Rusescu nu se mai realizează. Jucătorii Unirii Urziceni au purtat ieri ultimele discuţii cu patronul echipei, Dumitru Bucşaru, în privinţa termenilor rezilierii contractelor şi a viitoarelor destinaţii.

Se pare că Bucşaru le-a propus să renunţe la restanţele financiare, urmând ca, în schimb, clubul să-i lase să plece liberi. Altfel, Unirea va primi ceva întăriri din Ghencea, cinci sau şase jucători de la Steaua II urmând a fi cedaţi la Urziceni. În schimb, pe lista fotbaliştilor de care "roş-albaştrii" vor să se despartă se află portarul Stanca, D. Stoica, Martinovici, A. Ionescu, Păcurar şi Todorov. În privinţa lui Dorel Stoica, antrenorul Ilie Dumitrescu a fost tranşant: "După partida cu Grasshoppers, Dorel Stoica nu mai există pentru mine. Am discutat cu el înainte de meci, mi-a spus că vrea să joace la Steaua, însă apoi nu a mai fost el. Din moment ce el a spus că nu ar zice nu Craiovei, el nu mai există pentru mine".


Mitică Dragomir ameninţă
Transferul a şapte jucători de la Unirea Urziceni spre Steaua i-a determinat pe oficialii LPF să privească foarte atent meciul din etapa următoare a Ligii I, când "roş-albaştrii" se vor deplasa chiar pe terenul ialomiţenilor. Prin vocea preşedintelui Dumitru Dragomir, Liga şi-a precizat ferm poziţia: "Nu avem ce să le facem, pentru că au transferat atâţia jucători, însă, în cazul în care nu îşi vor apăra corect şansele, vor fi excluşi din campionat", a ameninţat "Corleone". Mai mult, se pare că Dragomir a purtat o discuţie serioasă cu Dumitru Bucşaru, amintindu-i patronului Unirii Urziceni că trebuie să ducă la bun sfârşit acest sezon, mai ales că a primit banii aferenţi din drepturile de televiziune.

×
Subiecte în articol: liga 1