x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Cazne roş-albastre

Cazne roş-albastre

de Mihai Igirosanu    |    21 Noi 2010   •   20:02
Cazne roş-albastre
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

138635-intactimagesgazetasporturilor-lv-1415.jpgSteaua s-a căznit 91 de minute pentru a obţine victoria la Târgu-Mureş. Lovitura de cap a lui Bilaşco completată de plonjonul tardiv al portarului Şteţca menţin trupa din Ghencea în plutonul numeros care speră la titlu. Meciul în sine şi chinurile inestetice ale roş-albaştrilor au trecut pe planul doi, rolul principal aparţinându-i centralului Alexandru Tudor. Acesta a eliminat trei jucători ai târgmureşenilor, un stelist şi a mai împărţit 10 cartonaşe galbene. După meci, antrenorul Marius Lăcătuş a declarat: “Evoluţia noastră nu a fost una strălucită, dar îi felicit pe jucătorii mei pentru dăruire şi pentru sacrificiu. Nu am renunţat la lupta pentru titlu, chiar dacă jocul nostru nu a fost aşa cum ne-am dorit. Cât sunt şanse, vom lupta pentru ele, indiferent cum vor fi, mici sau mari”. În replică, tehnicianul gazdelor, Ioan Ovidiu Sabău, a opinat că meciul a fost stricat de arbitrul Alexandru Tudor. “Arbitrul este acoperit şi va găsi toate argumentele pentru ce a făcut, dar e păcat. Noi pierdeam indiferent, se dădea 11 metri. După ce ne-a dat jucătorii afară şi a văzut că nu mai putea să mai dea unul, probabil găsea alte soluţii. Din păcate, contăm mai puţin, unii sunt aici ca să facă numărul de echipe, iar alţii ca să ia banii.”

 

MM a revenit în Ghencea, Apostol pleacă

Vestea revenirii în Ghencea a lui Mihai Stoica, în aceeaşi postură de manager general,  a surprins întreaga lume a fotbalului românesc. Protagonist al comeback-ului finalului de an, MM a ţinut să fie alături de echipă la Târgu-Mureş. A stat la tribuna oficială, a suferit vizibil şi s-a exteriorizat în maniera sa specifică la golul izbăvitor marcat de Bilaşco. De etapa viitoare va reveni şi pe bancă, acolo unde stă de obicei. “Stoica a cucerit ultimul trofeu la Steaua, nu poate decât să ne bucure că a venit alături de noi.

Să sperăm că o dată cu venirea lui vor apărea şi rezultatele şi se vor îmbunătăţi şi relaţiile dintre conducere şi jucători. Sperăm să fie omul care să poată să aducă în tot ceea ce înseamnă echipa Steaua ideea de performanţă”, a comentat antrenorul Marius Lăcătuş. În schimb, aflat în conflict cu patronul Gigi Becali, Iulian Apostol şi-a depus deja memoriu pentru a deveni jucător liber şi va părăsi Steaua în această iarnă. “Am discutat cu el, am încercat să-l fac să rămână în continuare.

Este decizia lui şi trebuie să o respectăm”, a spus Lăcătuş.

×
Subiecte în articol: steaua fotbal intern