x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos l-a vrut gratis pe Maftei

Copos l-a vrut gratis pe Maftei

de Dragos Stoica    |    12 Ian 2012   •   21:00
Copos l-a vrut gratis pe Maftei

Vehiculata in urma cu cateva zile, posibila revenire a lui Vasile Maftei in Giulesti nu mai este de actualitate. Dupa cateva discutii telefonice cu fotbalistul, care a marturisit public ca ar fi tentat sa se intoarca la Rapid, George Copos l-a sunat pe presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan. Stupoare, insa: patronul feroviarilor l-ar fi dorit gratis pe Maftei pana la vara, cand ar fi urmat sa se decida asupra unui transfer definitiv.

'Am ramas siderat! Nu e un fotbalist pe care sa-l poti da gratis. Avem nevoie de Maftei si ma astept sa confirme in 2012. Practic, l-am cedat pe Rada tocmai pentru a-i face loc lui Maftei', a declarat Muresan pentru Gazeta Sporturilor. Reunirea clujenilor este programata astazi, dupa care jucatorii lui Jorge Costa vor efectua vizita me­dicala. Maine dimineata, lotul CFR-ului va pleca in Antalya pentru o luna intreaga de cantonament, de-a lungul careia va disputa opt partide de veri­ficare. Primul meci perfectat va avea loc pe 21 ianuarie, contra nemtilor de la TSV 1860 München (locul sase in liga secunda).

'Probabil ca vom mai aduce unu-doi jucatori, dar fotbalistii care vor merge in Turcia se vor afla in lotul pentru retur. De Zerbi nu mai pleaca nicaieri, nu mai vrem neaparat sa scapam de el. E un fotbalist va­loros, care ne poate ajuta sa ne indeplinim obiectivele', a mai zis Muresan. La finalul turului, mijlocasul italian (foto) ajunsese indezirabil din cauza salariului anual de 350.000 de euro, considerat enorm in raport cu prestatiile din toamna.

×
Subiecte în articol: fotbal intern