x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Copos: Şumudică nu pleacă până la finalul sezonului

Copos: Şumudică nu pleacă până la finalul sezonului

15 Mar 2011   •   13:32
Copos: Şumudică nu pleacă până la finalul sezonului
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

156451-intact-imagesgazeta-sporturilorgabriela-arsenie20110314150413037.jpgPrincipalul acţionar al giuleştenilor, George Copos, a spus marţi că nu se pune pro­blema destituirii antrenorului până la finalul sezonului. „Marius Şumudică este un om de caracter şi un bun tehnician. Am încredere în el, în continuare. Părerea mea este că un antrenor trebuie să aibă obiective clare, să fie lăsat să şi le pregătească aşa cum crede el că este mai bine, iar la sfârşitul mandatului să-şi prezinte performanţa. Acela este momentul în care se decide relaţia clubului cu antrenorul: continuă sau nu. Până atunci, Şumudică va avea sprijinul nostru, pentru a-şi asigura stabilitatea şi continuitatea în pregătire.

Cred că Marius are toate cele trebuitoare pentru a ne duce în Europa şi sunt convins că o va face, chiar dacă poate nu din postura de campioni. Aşa că toate comentariile refe­ritoare la schimbări majore la Rapid sunt foc de paie şi praf în vânt. Vorbe de clacă! Marius Şumudică nu pleacă nicăieri. Şi nici nu i se caută înlo­cuitor”, a scris Copos pe blogul său personal. În 2011, trupa lui Şumudică a câştigat un singur meci (1-0, acasă, cu Urziceni), a pierdut la Galaţi în faţa liderului Oţelul (0-1) şi a remizat în Giuleşti cu Dinamo (0-0).

 

„Simple glume!”
Copos s-a referit şi la presupusul in­cident petrecut în vestiarul Ra­pi­du­lui la finalul derby-ului cu Di­namo, când Daniel Pancu le-a fi re­proşat colegilor pe un ton ex­trem de dur faptul că cineva dintre ei le-a dezvăluit adversarilor tac­tica de joc a „alb-vişiniilor”. „Cât despre insinuările refe­ritoare la existenţa unei trădări în interiorul Rapidului, acestea sunt simple glume. Eu personal sunt convins că nu există aşa ceva la Ra­pid”, a afirmat Copos. Altfel, în pauza competiţională cauzată de „dubla” naţionalei cu Bosnia şi Luxemburg, din preliminariile CE 2012, rapidiştii vor susţine un stagiu de pregătire în Turcia, la Antalya.

×
Subiecte în articol: liga 1 fotbal intern