x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dani Coman, băgat în şedinţă de fani

Dani Coman, băgat în şedinţă de fani

de Mihai Igirosanu    |    08 Sep 2010   •   00:00
Dani Coman, băgat în şedinţă de fani
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Revenirea lui Dani Coman la Rapid nu este acceptată deloc de suporterii giuleşteni. Huiduit copios în repriza secundă din amicalul cu Şahtior Doneţk, când a fost introdus în locul lui Bornescu, portarul în vârstă de 31 de ani a fost criticat şi faţă în faţă de fani.

Împreună cu atacantul brazilian Cassio, Dani Coman a participat luni la o şedinţă a suporterilor rapidişti, prilej cu care aceştia i-au reproşat că a părăsit echipa pentru 50.000 de euro şi că este mai interesat de partea financiară. Din câte se pare, fanii l-au ameninţat că ei nu vor accepta să fie titular în faţa lui Mircea Bornescu. Susţinătorii trupei de sub Podul Grant sunt de părere că Dani Coman are un salariu mult prea mare, iar cei 200.000 de euro cu care este remunerat anual ar fi putut fi folosiţi pentru o altă achiziţie.

Suporterii şi-au exprimat nemulţumirile şi vizavi de prestaţiile atacantului Cassio. "Băi Cassio, pe tine nu te-aş lua nici la echipa mea de cartier!", i-a spus unul dintre fani. "Nu înţeleg! Ce cartier?", a răspuns brazilianul, vizibil mirat.

×
Subiecte în articol: liga 1