x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Derby-ul e la Ploieşti

Derby-ul e la Ploieşti

de Mihai Igirosanu    |    20 Sep 2011   •   21:00
Derby-ul e la Ploieşti

Dupa victoria repurtata luni, acasa, in Liga 1, contra Vasluiului, CFR Cluj isi incepe in aceasta seara aven­tura din Cupa Romaniei, compe­ti­tie pe care a castigat-o in urma cu doua sezoane. Antrenorul Jorge Cos­ta va face cateva modificari in echipa de start cu care a abordat partida cu FC Vaslui, insa clujenii si-au exprimat deja gandurile vizavi de Cupa Ro­ma­niei prin vocea capita­nului Ricardo Cadu: 'O sa fie, probabil, niste schim­bari, Astra este o echipa foarte valoroasa, Sumudica este un antrenor bun, dar noi vrem sa castigam acest me­ci si trofeul. Este unul dintre obiec­ti­vele noastre', a declarat fundasul por­tughez imediat dupa succesul, 2-0, cu moldovenii.

Pe de alta parte, Astra pare o echipa intr-o forma foarte buna, mai ales dupa victoria ob­tinuta in campionat, pe teren propriu, cu Gaz Metan Medias. 'Suntem in grafic, neinvinsi de cinci etape, dar trebuie sa continuam acest ritm, iar in fata avem doua meciuri grele, mier­curi in Cupa Romaniei, cu CFR si in etapa viitoare cu FCM Targu Mu­res', a declarat an­tre­norul plo­ies­tenilor, Marius Sumudica. Pe de alta parte, cu prilejul confruntarii cu di­vizionara secunda Juventus Bu­cu­resti, Rapid va reveni in aceasta seara pe stadionul sau, in Giulesti.

Dupa indelungi negocieri, pigmentante cu in­te­pa­turi periodice prin presa, patronul alb-visiniilor, George Copos a ajuns ieri la un acord cu presedintele Clubului Sportiv Rapid, fosta atleta, Vali Ionescu Caciureac, pentru un nou contract de inchiriere a stadionului. 'Rapid va juca in Giu­les­ti, miercuri, in Cupa Romaniei, precum si urmatoarea partida pe care o are de disputat in campionat. In continuare, vom discuta contractul de la meci la meci, ca sa ma asigur ca echi­pa de fotbal isi va achita datoriile. Ma simt fericita ca am in­che­iat cazul acesta. Parca as fi luat o me­dalie!', a declarat Vali Ionescu, fosta detinatoare a recordului mondial la lungime, care ocupa acum func­tia de presedinte al CS Rapid. Pana la stin­ge­rea litigiului cu clubul spor­tiv, Ra­pid va plati in jur de 8.000 de euro pe meci: 1.650 de euro chiria, apro­xi­mativ 800 de euro utilitatile, plus 5.000 de euro din vechea datorie.

×
Subiecte în articol: fotbal intern