x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Divergenţe de Palat

Divergenţe de Palat

de Mihai Igirosanu    |    20 Dec 2011   •   21:00
Divergenţe de Palat

Trupa lui Ilie Stan a incheiat anul cu o victorie la limita, 1-0, in fata Vointei Sibiu, gratie primului gol marcat pentru Steaua de stoperul bulgar Valentin Iliev. La fel ca si in 'Stefan cel Mare', impotriva lui Dinamo, nou-promovata a fost foarte aproape de a obtine o remiza, irosind cateva ocazii clare de a marca pe National Arena. La putin timp dupa calificarea in primavara europeana, 'ros-albastrii' au terminat campionatul la opt puncte in spatele liderului, Dinamo.

'Am avut si multe probleme de lot. Am reusit sa inscriem un gol si am castigat italieneste. Spectatorii vin la stadion si au venit si la acest meci in numar mare datorita rezultatelor si a jocului bun al nostru si sunt convins ca Steaua va arata mult mai bine in returul acestui campionat. Sunt foarte multumit de perioada petrecuta la Steaua pana acum, am reusit si o performanta europeana ce nu s-a mai realizat de mult timp. Twente este o echipa accesibila fata de alte adversare cu care puteam sa picam, dar nu este totusi o echipa de mana a doua. E bine si ca jucam primul meci acasa', a declarat antrenorul Stelei, Ilie Stan.

Tehnicianul 'ros-albastrilor' a tinut sa-i mai critice o data pe fratii Costea, cei care au evoluat foarte slab luni seara: 'Sper ca fratii Costea sa inteleaga ca ei joaca la Steaua Bucuresti. N-au avut nici o realizare in meciul asta, daca n-ai realizari cu Sibiul, le vei avea cu Twente? Sper sa inteleaga in aceasta perioada de pauza sa-si schimbe si atitudinea, daca nu, conducerea va lua decizii'.

Chipciu a semnat pe 5 ani cu Steaua
Mijlocasul Alexandru Chipciu, de la FC Brasov, a semnat ieri un contract pe 5 ani cu ros-albastrii. Parafarea transferului l-a entu­zias­mat pe patronul Stelei, Gigi Becali, care in direct la GSP TV a batut din nou campii: 'Chipciu are o forta extraordinara, are viteza, e naucitor. Nici Lacatus n-a fost cum e Chipciu, asta o sa fie mai tare decat el!'. Desi a evitat sa-i pronunte nu­me­le, Becali spera sa-l aduca la echipa si pe golge­te­rul Vas­lu­iului, Wesley: 'Va mai veni un jucator de la Vaslui, voi anunta mier­curi. Iau un jucator de 30 de ani si dau un jucator de 23 de ani la schimb, mai dau si bani... Ce, el e fraier sa nu ia un mijlocas de 23 de ani, pe Bicfalvi si un milion de euro?'.

×
Subiecte în articol: fotbal intern